Hur man installerar en CD-spelare i en 1993 Lexus

1993 Lexus-modeller var utrustade med standard AM /FM kassettbandspelare. Lexus ägare kan hitta behovet av att ersätta en felaktig stereo med en ny CD-spelare. Andra kan välja att uppgradera sina lager stereo med en eftermarknad CD-spelare för mer kraft och förmåga. Köp en Toyota eftermarknaden kit stereo installation för en professionell passning i instrumentpanelen stereo däck. Kontrollera kablarna uttag på den nya CD-spelaren och köpa en adapter kablage vid behov för att ansluta den nya enheten till din Lexus. Saker du behöver
10mm skiftnyckel
platt skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
tunt tyg (tillval) katalog Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner

1

Park Lexus och stänga av motorn. Dra spaken Huvlås att komma till jordkabeln och batteriet. Flytta till fordonets front.
2

Lyft huven och lossa bulten som håller fast jordkabeln till batteriet. Kabeln är svart och ansluter den negativa batteripolen av batteriet till fordonets ram. Vrid skruven moturs med en 10mm nyckel och lyft bort kabeln från batteriet. Vila kabeln bredvid batteriet tills den nya CD-spelaren har installerats. Återvänd till fordonets insida.
3

Grab botten av tunna instrumentpanelen precis ovanför mugghållare och dra bort från instrumentbrädan. Panelen kommer att snäppa loss från instrumentbrädan.
4

Placera en platt skruvmejsel i lufthålen och bänd klippen vent hållaren uppåt. Skjut huset luftventilen från instrumentbrädan.
5

Ta bort de två skruvarna bakom ventilerna med en stjärnskruvmejsel.
6

Ta bort de två skruvarna i ovankant av mugghållaren (bakom där den nu borttagna instrumentpanelen gång satt) med stjärnskruvmejsel.
7

Bänd instrumentpanelen runt växelspaken fritt från mittkonsolen med ett trim panel verktyg eller platta skruvmejsel. Täck bladet av antingen verktyget med ett tunt tyg för att förhindra repor på beklädnaden finish. Ta bort panelen.
8

Ta bort de två skruvarna i botten av instrumentpanelen innehåller mugghållare. Skjut panelen från instrumentbrädan.
9

Ta bort de två skruvarna under stereo montering med stjärnskruvmejsel.
10

Skjut stereo från dockningsstationen och koppla ur stereon ledningar och antennkabeln från uttagen på baksidan av enheten.
11

Ta bort de fyra skruvarna (två på varje sida) från stereo montering med en stjärnskruvmejsel för att frigöra beståndet stereo från fästet .
12

Placera eftermarknaden Toyota stereo kit inne i stereo fästet och sätt tillbaka skruvarna på sidan med stjärnskruvmejsel.
13

Skjut den nya CD-spelaren i Installera kit tills den snäpper på plats på båda sidor.
14

Anslut Lexus stereo ledningar till de ledande kontakterna i kabelnätet adaptern.
15

Anslut ledningsnätet adapterkabel kontakter i lämpliga uttag på baksidan av den nya CD-spelaren. Koppla in antennkabeln i FM antenn uttaget på baksidan av spelaren.
16

Skjut monteringssats och CD-spelare i instrumentpanelen stereo docka. Sätt tillbaka de två skruvarna på toppen och botten av stereo montering med stjärnskruvmejsel.
17

Passa instrumentpanelen innehåller mugghållare mot instrumentbrädan och ersätta de två skruvarna längst ned på panelen . Placera kåpa runt växelspaken och tryck fast den mot mittkonsolen.
18

Byt tunna instrumentpanelen ovanför mugghållare och tryck ordentligt för att knäppa den på plats.

19

Placera luftventil bostäder inne i sitt fack och tryck fast den i instrumentbrädan. Klämmorna kommer att ingripa när ventilerna är hela vägen in tillbaka till batteriet.
20

Placera jordkabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven som håller fast kabelns klämma till posten med 10mm nyckel. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81662.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.