Radio Installationsinstruktioner '97 Honda Accord

Den 1997 Honda Accord är utrustad med en standard AM /FM kassett radio, med valfria enheter tillgängliga med cd-spelare och flera skivväxlare CD. Accord ägare kan välja att byta ut sina däck stock stereo med en eftermarknad enhet för mer makt och större förmåga att spela musik via olika externa enheter. Du kan ta din Accord till en professionell och betala för installation, eller du kan göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Hylsnyckel
Trim-panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Flathead skruvmejsel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner

1

Dra huven-spärren under Accord s chaufför-side instrumentbräda. Flytta till framsidan av Honda. Lyft huven och lossa bulten, säkra den negativa batterikabeln till batteriet med en skiftnyckel. Lyft batterikabeln från batteriets minuspol och ställ den åt sidan. Flytta till Accord s kabinen.
2

Bänd askkoppen från instrumentbrädan med en trim-panel borttagningsverktyg och ställ den åt sidan. Ta bort de två skruvarna på baksidan av askkoppen fack med en Phillips-skruvmejsel.
3

Lyft på locket till mittkonsolen förvaringsfack. Ta bort den lilla rektangulära panelen längst ned på förvaringsfacket med trim borttagningsverktyg. Ta bort de två skruvarna nedanför den lilla panelen med skruvmejseln.
4

Öppna center-konsolen mugghållare. Ta tag i locket och dra mugghållare från mittkonsolen. Ta bort de två skruvarna i utrymmet inuti konsolen med skruvmejseln. Skjut hela mittkonsolen mot baksidan av Honda, bort från stereo montering och instrumentbrädan.
5

Ta stereo montering trim för hand och dra bort det från instrumentbrädan tills den är helt bort. Ställ trim panelen åt sidan. Ta bort de två skruvarna i botten på stereon med skruvmejseln. Skjut stereo från instrumentpanelen stereo docka och koppla stereo ledningar och antennkablarna från baksidan av enheten.
6

Sätt eftermarknaden radions installation bur (eller hylsa) i den tomma stereo docka. Mata stereo ledningar och antennkablarna genom hylsan till framsidan av Accord instrumentbräda. Vik metallflikarna inuti buren utåt med en skruvmejsel för att fästa den i Hondas stereo docka.
7

Anslut de två stereo ledningar kontakter i adaptern kablage bly kontakter. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till motsvarande uttag på baksidan av eftermarknaden radio. Sätt in antennkabeln i antenningången på den motsatta sidan av den nya radions baksida.
8

Skjut eftermarknaden radion i installationen buren tills den låses på plats. Placera Hondas stereo montering trim tillbaka panelen runt stereon. Tryck ordentligt runt panelens omkrets att snäppa fast den på instrumentbrädan.
9

Skjut mittkonsolen fram emot att möta den nedre kanten av stereo-panelen. Byt ut skruvarna i botten på förvaringsfacket och mugghållare kortplats. Placera den lilla panelen längst ner i förrådet och tryck på den för att knäppa den på plats. Byt mugghållare.
10

tillbaka de två skruvarna på baksidan av askkoppen facket och tillbaka askkoppen till öppningen. Flytta tillbaka till Honda batteri.
11

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen. Dra åt skruven på kabelns klämma med skiftnyckel och stäng Accord huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82084.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.