Hur man tar bort Stock Stereo från en 1998 Mustang

1998 års Ford Mustang byggdes för prestanda . Att köra en snabb bil , men kan också vara om upplevelsen , och ibland som involverar musik . Om beståndet stereon skär inte det av någon särskild anledning , gjorde Ford det enkelt att ta bort och ersätta med en eftermarknad modell . Allt som krävs är ett par speciella nycklar och ungefär fem minuter . Saker du behöver: Begagnad Ford radio borttagningsnycklarna
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet . Lokalisera de två paren av hål - två på varje sida - av beståndet stereo . Skjut en Ford nyckel radio borttagning i den högra par hål tills det klickar på plats . Gör samma sak på andra sidan .
2

Rym på tangenterna med båda händerna . Tryck på knapparna borta från varandra så att de är både vinklad mot dörrarna samtidigt drar stereon mot baksidan av bilen . Gör detta tills stereon drar sig ur instrumentbrädan ungefär 1 tum eller nog för dig att hålla fast vid det .
3

Grip stereon genom sidorna manuellt och dra ut den ur instrumentbrädan . Vrid den en aning åt sidan för att komma åt baksidan av däcket . Koppla anslutningarna för hand och sedan ta bort däcket från bilen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81291.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.