Hur man installerar bakre högtalarna i en 1996 Maxima

Maxima - ursprungligen känd som Datsun 810 - först tillverkades 1976. Känd för sin exklusiva inredning och kraftfull V-6 motor, var Maxima ofta kallad "Four Door sportbil." Nissan Maxima har haft flera olika stereo paket och alternativ. Byte av bakre högtalarna är ibland en fråga om val - för att uppnå ett bättre ljud. Byte är ibland en nödvändighet om högtalarna sönder eller bränna ut. Saker du behöver
skiftnyckeln
Skruvmejsel
Off-set skruvmejsel
Avbitare
Nya högtalare
eltejp
Speaker kabelstammen
Visa mer Instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln med en skiftnyckel. Ställ in kabeln från batteriet
2

Leta upp och ta bort de fyra skruvarna runt varje bakre högtalare i bakluckan på Maxima,. Använd en skruvmejsel. Detta frigör högtalargallren inuti fordonet. Lyft högtalarfronterna bort från högtalaren
3

Ta bort skruvarna som fäster varje högtalare från insidan av Maxima,. Använd en off-set skruvmejsel. Lyft högtalarna från akterdäck.
4

Slopa sladdarna som går till varje högtalare. Ta del av vilken tråd är positiv och som är negativ. Exponera en liten del av metalltråd som vid slutet av varje tråd, använd avbitare för att ta bort plasten skyddande beläggning. Bifoga en eftermarknad högtalare-kablage-sele till varje uppsättning högtalarkablar, vrid ändarna av en metalltråd ihop och slå in dem i eltejp. Anslut varje eftermarknaden kabelnätet till att anslutningarna på de nya högtalarna.
5

in de nya högtalarna i varje öppning i Nissan Maxima s akterdäck. Fäst högtalarna med skruvarna som togs bort tidigare, med hjälp av en off-set skruvmejsel.
6

tillbaka gallret omslag genom att sätta dem på plats och säkra dem inifrån bagageutrymmet.
7

Sätt tillbaka batteriets minuskabel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82561.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.