Hur Bypass bromsomkopplaren på Clarion Vz409

Clarions VZ409 multimedia bilstereo mottagare har en utfällbar skärm för visning DVD-och VCD-skivor. Mottagaren har även en fjärrkontroll och bakre AV-ingång och utgång för att ge kontroll och underhållning för hela fordonet. Den VZ409 använder en direkt anslutning till bilens parkeringsbroms sensor för att hindra dig från att använda några av enhetens avancerade funktioner när parkeringsbromsen inte är engagerade. Förbi detta sammanhang kommer att tillåta passagerarna att använda enhetens avancerade funktioner även när fordonet är i rörelse. Saker du behöver
Avbitare
Eltejp
Tap-in trådanslutningsdonet
Tänger
Visa mer Instruktioner
1

stänger av bilen och ta bort den svarta kabeln från batteriets minuspol.
2

Avlägsna VZ409 från bilens instrumentbräda. Konsultera fordonets handbok för fordon-specifik information om hur du tar bort enheten.
3

Lokalisera flerfärgade kabelnätet kommer ut på baksidan av enheten. Isolera de röda och ljusgröna trådar från resten av trådarna.
4

Skär ljusgröna kabeln minst sex inches från mottagaren. Med eltejp, täcka änden av kabeln som inte är ansluten till stereon.
5

Placera änden av ljuset-gröna ledningen i den mindre kanalen i tap-in-kontakt. Placera den röda tråden i hela kanalen i tap-in-kontakt. Stäng kontakten runt båda ledarna och pressa den stängs med dina tänger tills det klickar fast.
6

Installera dina VZ409 in på bilens instrumentbräda och återansluta den negativa kabeln till batteriets negativa strömterminal.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82286.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.