Hur gör jag dra om 15-tums Volfenhag Subwoofers?

Volfenhag är en tysk bil audio tillverkaren. De erbjuder ett brett utbud av subwoofers inklusive 10 -, 12 - och 15-tums modeller. Som av 2010, är ​​den modell namn för 15-tums subwoofer ZX-4715, den har en maximal effekt på 1200 watt. Ledningsdragning en subwoofer innebär att ansluta subwoofern till en förstärkare och kan utföras inom några minuter. Varje subwoofer har en positiv och negativ effekt terminal som måste anslutas till lämpliga terminaler på förstärkaren. Saker du behöver
Högtalarkabel
Förstärkare
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort strömkällan från förstärkaren.
2

Koppla ur alla kablar på förstärkaren och subwoofern (s) från tidigare installationer
3

Anslut högtalarkabeln till det negativa. (-) och positiv (+) terminal på subwoofern. En 16 till 18 gauge tråd rekommenderas för 15 tums Volfenhag subwoofers, eftersom subwoofers sannolikt kommer att inrymmas nära förstärkaren. Högtalarkablar är billiga och kan köpas på de flesta elektronik och stereo butiker.
4

Anslut den positiva kabeln från subwoofern till den positiva effekt högtalaruttaget på förstärkaren. Anslut den negativa kabeln från subwoofern till den negativa kraften högtalaruttaget på förstärkaren.
5

Anslut strömkällan till förstärkaren.
6

Slå på bilstereon systemet och testa den nya utrustningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82128.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.