Hur man installerar en CD-spelare i en S500

Mercedes-Benz S500 är utrustad med den mest kapabla och kraftfulla stereosystem som erbjuds av Mercedes. S500 ägare som vill byta ut en felaktig enhet eller uppgradera till en eftermarknad CD-spelare kan göra det på bra under en timme. Köpa Mercedes DIN borttagningsnycklarna att ta bort fabriken stereo. Installera CD-spelaren kommer att kräva hjälp av en installation hylsa eller eftermarknad stereo monteringssats. Använd en adapter kablage för att överbrygga klyftan ledningar sekvens som kan förekomma mellan S500 och din nya CD-spelare. Saker du behöver
Justerbar hylsnyckel
Mercedes DIN borttagningsnycklarna
Kabelstam adapter
Mercedes eftermarknaden stereo kit
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Mercedes för att komma till batteripolerna. Lossa bulten som håller fast den negativa batterikabeln till batteriets minuspol med en skiftnyckel eller tång. Ta bort kabeln från batteriet för att undvika kortslutning av S500 elsystem under installationen.
2

Skjut de två plana Mercedes stereo borttagningsnycklarna (även kallad DIN avlägsnande verktyg) i skårorna på de nedre hörnen av fabriken radio. Skjut varje verktyg i öppningarna tills de låses på plats.
3

Placera fingrarna i öglorna i ändarna av respektive knapp och dra utåt. Behåll spänningen på tangenterna samtidigt dra fabriken enheten från instrumentpanelen stereo docka.
4

Koppla loss ledaren kontakterna anslutna till uttagen på radions baksida. Dra ur antennkabeln från baksidan av enheten.
5

Skjut eftermarknaden stereo kit eller installation hylsa i den tomma stereo montering dockan. Placera en flat skruvmejsel under metallhakarna inuti hylsan och böja dem utåt för att fästa hylsan i dockan. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockan till framsidan av Mercedes 'instrumentbräda.
6

Anslut stereo ledningar till kabelnätet adaptern. Anslut båda ledningar kontakter i lämpliga kablar till adaptern.
7

Anslut ledningsnätet kontakterna adapterkabel till motsvarande uttag på baksidan av den nya CD-spelaren. Koppla in antennkabeln i FM antenningång på baksidan av den nya enheten.
8

Skjut CD-spelaren in i hylsan (innanför bilens stereo docka) tills den låses på plats. Återgå till S500 motorrum.
9

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka runt den negativa batterikabeln inlägget. Dra åt klämman till posten med hjälp av nyckeln. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81702.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.