Hur man programmerar en Sony frontpanel Bilstereo

Sony bilstereo däck kan ställas in på preferenser fordonets ägare. Du kan ställa in dina favorit radiostationer, balansen och toner av musik, och även färgen och ljusstyrkan för stereons display. Du kan lämna Sony stereo däck som är och använda fabriksinställningarna, eller du kan programmera enheten till dina exakta önskemål och njuta av en anpassad upplevelse. Instruktioner
1

vända Sony stereo genom att trycka på "source"-knappen i det övre vänstra hörnet av cirkeln med knappar på vänster sida av stereo ansikte.
2

Justera färgen på skärmen genom att trycka på "färg"-knappen som finns längst till höger i stereo.
3

Tryck på "source"-knappen för att navigera till tunern . Tryck på "MODE"-knappen på undersidan av stereo ansikte, till höger om den cirkel av knappar att välja mellan AM och FM.
4

Tryck på "söka" för att ändra radiofrekvens. De "söka"-knapparna är i mitten av cirkeln av kontrollerna. Den vänstra "söka" knappen ställer frekvensen lägre, rätt "söka" trimmar frekvensen högre. Släpp knappen när du har landat på frekvensen du vill programmera in i minnet.
5

Tryck på den sifferknapp som ligger på botten av stereo ansikte och hålla den i två sekunder. "MEM" visas på displayen för att markera att frekvensen är förinställd till det nummer du har valt.
6

ställa equalizern på ljudet "kurvan" som du föredrar genom att trycka på "EQ7 "knappen som sitter längst till vänster i stereo ansikte. Tryck på "EQ7"-knappen för att bläddra mellan förinställningar. Välj mellan "XPLOD," "sång," "CLUB", "JAZZ", "new age", "ROCK" och "CUSTOM". Tryck på "Source"-knappen när du har kommit till den inställning du föredrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81677.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.