Hur installerar jag en CD-spelare i ett 98 Corolla?

Den 1998 Toyota Corolla har en vanlig stereo däck kan spela kassettband eller valfria enheter med singel-skivors CD-spelare. Men du kan uppgradera med en eftermarknad CD-spelare. Du kan låta en bilstereo tekniker hantera installationen eller göra det själv för mindre pengar. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa fler instruktioner
1

Öppna Corolla huva och lossa bulten som säkrar den negativa batterikabeln till den negativa batterikabeln inlägget. Använd en 10 mm nyckel för att vrida skruven på kabelns klämman och ta bort den från terminalen.
2

Bänd instrumentpanelen omger stereon och klimatet ventiler kontroll med en platt skruvmejsel eller trimma verktygspanelen borttagning. Ta bort panelen men lämna kabelanslutningar till klimatet kontrollerar intakt. Vila panelen under stereon dockan.
3

Ta bort de fyra bolt skruvarna i hörnen av den stereo fästet med en Phillips-skruvmejsel eller 8-mm hylsa och kör. Skjut fabriken stereo från dockningsstationen och koppla de två vita plast tråd bindemedel från baksidan av fabriken enheten. Dra ur antennkabeln från baksidan av beståndet däck för att frigöra den från Corolla.
4

Anslut de två plast tråd bindemedel till ledningarna i kabelnätet adaptern. Skjut Toyota fronten adapter i stereo montering dockan och skruva i de fyra bult skruvar som används för att säkra fabriken däck.
5

Anslut kabelnätet adaptern leder in i uttagen på baksidan av den nya CD-spelare. Koppla in antennkabeln i FM antenn uttaget på baksidan av den nya enheten. Uttagen är vanligtvis på vänster sida för signal och kraft, det nedre högra hörnet för antennen.
6

Skjut CD-spelaren i fronten adaptern tills den låses på plats. Placera kåpa över ventilerna och nyinstallerad CD-spelare. Tryck ordentligt runt omkretsen av panelen för att knäppa den på plats på instrumentbrädan.
7

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen. Dra kabeln till posten med nyckeln. Stäng Toyotas huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81715.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.