Hur installerar jag en CD-spelare i en 2001 Hyundai Sonata?

Den 2001 Hyundai Sonata är utrustad med en in-dash stereo som innehåller en single-disc CD-spelare. Sonata ägare kan ersätta deras fabrik däck med en eftermarknad enhet med väldigt liten bil ljudupplevelse. Ta fabriken stereo innan du installerar den nya CD-spelaren. Innan du kopplar bort aktie, lyft Hyundais huven och koppla bort den negativa batterikabeln från batteriets minuspol. Låt kabeln kopplas bort förrän den nya CD-spelaren har installerats. Saker du behöver
Kabelstam adapter
platt skruvmejsel
Insättningshylsan
Phillips skruvmejsel
10 mm skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Anslut stereo ledningar (från den vakanta stereo docka) i ledningen kontakterna i ett kabelnät adapter. Adaptern kommer att överbrygga eventuella luckor i kompatibilitet mellan Sonata s ledningar och nya CD-spelarens uttag.
2

Skjut installationen buren (eller hylsa) medföljer CD-spelaren i stereo montering dockan. Skjut hylsan i dockan tills den främre kanten är i nivå med öppningen av dockan. Vik i metallflikarna nära den främre kanten av hylsan med en platt skruvmejsel. Flikarna säkrar hylsan i dockan.
3

Hämta stereo ledningar (ansluten till kabelnätet adaptern) och antennkabeln från baksidan av stereon dockan. Anslut ledningen kontakterna från adaptern till lämpliga bly uttag på baksidan av den nya CD-spelaren. Anslut antennkabeln leder in i FM antennuttaget på CD-spelaren.
4

Skjut CD-spelaren i installationen buren tills den snäpper på plats på båda sidor.
5 < p> Placera mitten instrumentpanelen (bort för att utvinna fabriken stereo) över stereon och växelspaken. Tryck bestämt nedåt på panelen för att knäppa den på plats. Skjut askkopp i facket under stereon och säkra skruven som togs bort med den gamla stereon däck med en Phillips skruvmejsel.
6

Placera myntet förvaringsfacket på plats inuti askkoppen och tryck fast mot den för att knäppa den på plats i facket. Stäng askkoppen.
7

Sätt tillbaka den negativa batterikabeln på negativa batteripolen. Dra kabelns klämma med 10 mm nyckel. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81714.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.