Hur man tar bort den Pioneer DEH 23

Pioneer DEH-23 är en eftermarknad bil stereo för din bil eller lastbil. Eftersom DEH-23 innehåller sin egen ram, förfarandet för att ta bort denna specifika radio är densamma, oavsett vilken typ av fordon det är installerat i till. Du kommer att använda de verktyg som följde med systemet för att ta ut radion. Om du inte längre har dem, måste du kontakta Pioneer att beställa ersättare. Du kan också kolla med en bilstereo butik för att se om de har jämförbara verktyg för den specifika produkten. Saker du behöver
Wrench Pressmeddelande pin
Extraction nycklar
Visa fler instruktioner
1

Tryck på "Drag"-knappen i det nedre högra hörnet av Pioneer DEH-23 fronten. Fronten kommer gratis. Ta det och ställ den åt sidan.
2

Lossa muttern runt den negativa batterikabeln och lyfta kabeln tills den lossnar från batteriet.
3

Leta frisläppandet hålet på Pioneer DEH-23 radio. Med fronten bort, kommer du att kunna se det klart. Det är i det nedre vänstra hörnet på enheten.
4

in frigöringstappen i frisläppandet hålet. Släppet stift är den metall stift som liknar ett ägg hållare som kommer i påsk ägg färgning kit. När du sätter in den, fångar den, dra den mot dig för att ta bort DEH-23: s ram
5

Hitta de båda hålen bakom radioramen.. Det finns ett hål på varje sida av enheten. Sätt extraktionslösningarna nycklarna i hålen. Skjut dem i ordentligt och dra sedan utåt. Pioneer DEH-23 kommer att glida ut. Koppla ur selen och antennkabeln på baksidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81904.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.