Hur Wire en Sony 630UI

Sony GT630UI är en singel-DIN eftermarknaden stereo som presenterar tre par stereo RCA lågnivåutgångar. På grund av RCA lågnivåutgångar är GT630UI enkelt anslutas till flera externa förstärkare så att du kan utöka bilens ljudsystem. Den GT630UI har också en USB-port som gör det möjligt för iPod-anslutning, en extra ingång som medger annan MP3-spelare anslutning, 7 förinställda tonen, fjärrkontroll, och en löstagbar frontpanel för säkerheten. Användning av en eftermarknad kabelnätet eliminerar besväret med att identifiera varje stereo tråd och förenklar installationen av Sony GT630UI. Saker du behöver
skiftnyckeln
Skruvmejsel
Aftermarket kablage
Elektrisk Aftermarket tejp
fäste
Visa fler instruktioner
1

Lossa den svarta negativa (-) batterikabeln med en skruvnyckel
2

Ta bort plasten bezel omgivande fabriken stereo med en skruvmejsel för att försiktigt bända loss den från instrumentbrädan.. Ta bort skruvarna som håller fabriken stereo på plats. Skjut stereo från instrumentbrädan utsätta trådarna. Koppla ur stereons ledningsnät från bilens kabelstam genom att dra isär dem. Ställ fabriken stereo undan.
3

Bifoga en eftermarknad kabelnätet som tillverkats speciellt för att passa din bil till Sony GT630UI genom att matcha de färgade trådar tillsammans. Tvinna ihop de blottade trådändar för varje motsvarande tråd tillsammans. Wrap varje anslutning i eltejp.
4

Skjut metallen monteringshylsan som ingick med Sony GT630UI in en eftermarknad monteringsfäste som utformats speciellt för din bil. Böj metallflikarna på den yttersta kanten av monteringskassetten säkra den på plats. Fäst fästet i stereo öppningen med skruvarna som togs bort tidigare.
5

Anslut eftermarknaden kabelnätet kopplad till Sony GT630UI i bilens ledningsnät genom att trycka ihop dem. Skjut Sony GT630UI i metallhylsa och fäst den med en skruvmejsel. Tryck plastinfattning tillbaka på plats. Sätt tillbaka den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82721.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.