Hur tar jag bort en 1997 F-150 Stereo?

Den 1997 Ford F-150 har en något annorlunda stereo inställning än andra F-150 modellerna. På många Ford-bilar, kan du ta bort stereon helt enkelt genom att använda Ford stereo tangenterna. På 1997 Ford F-150, måste du ta bort en enda instrumentpanel som omger fabriken stereo. Proceduren tar inte lång tid och är inte svårt, även för en bil nybörjare. Ford stereo nycklar kallas också DIN verktyg eller radio verktyg krok, du kan köpa dem på nästan alla bilstereo butik eller på nätet. Saker du behöver Begagnad Ford stereo nycklar
Visa fler instruktioner
1

Inspektera mitt på framsidan delen av instrumentbrädan. Stereo är omgiven av en separat instrumentpanel, som inkluderar luftventilerna. Denna panel måste tas bort för att komma åt stereon.
2

Grip antingen hörnet av stereo instrumentpanelen. Dra ordentligt för att lossa panelen. Dra i andra hörnet till fullo separera panelen. Ställ den åt sidan för att komma åt stereon.
3

Sätt Ford stereo nycklarna i hålen på varje sida av stereon. En nyckel går in i de två hålen på vänster, den andra nyckeln går in i de två hålen på höger. Tryck på båda knapparna på fullt.
4

Expandera nycklarna utåt med händerna. Detta kommer att frigöra stereo. Ta tag i klippen samtidigt fortsätta att expandera dem dra utåt för att skjuta stereo ut. Koppla ur selen och antennen från baksidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81716.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.