Hur man gör en AUX-ingång på en Factory Radio

Lägg till en AUX-ingång på din fabrik radio att ansluta eviga enheter. Du har två alternativ för upprättandet av en AUX-ingång. Det bästa sättet att ansluta komponenter till bilens stereo är genom en FM-modulator. FM-modulator ansluts till ledningar i din huvudenhet för en starkare signal överföring kontra opålitliga FM-sändaren. Du kan välja att låta AUX-ingången görs av en professionell bilstereo tekniker, eller du kan göra det själv för att spara tid och pengar. Saker du behöver
Skiftnyckel
Vehicle reparationshandbok
FM modulator
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft bilens huv och lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol med en skiftnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till fordonets insida.
2

Ta bort radion från bilens stereo montering dockan. Konsultera manualen reparationsinformation för instruktioner som är specifika för avlägsnande av bilens stereoanläggning. Addera 3

Koppla stereo ledningar kontakterna från uttagen på baksidan av huvudenheten. Kontrollera om frisättningsmekanismer på bilens kontakter. Dra kablarna från butikerna utan att klämma frisättningen kan permanent skada kontakten.
4

Anslut stereo ledningar kontakterna till adaptern kablage leder. Adaptern kommer att överbrygga klyftan i kompatibiliteten mellan bilens stereo kablage och FM-modulator som kommer att användas för att fastställa AUX-ingången.
5

in adaptern kablage bly kontakter till FM-modulator ingångarna. Anslut FM-modulator ledningar kontakterna i motsvarande uttag på baksidan av fabriken radio.
6

Mata FM modulatoringång bly i förvaringsficka nedanför stereon dockan eller i den intilliggande handskfacket. Antingen plats räcker, inte alla bilar har en öppning till en förvaringsficka
7

Placera FM-modulator rutan på baksidan av bilens stereo docka.. Byt radion i monteringen dockan. Byt ut alla streck paneler som avlägsnades enligt anvisningar från reparationshandboken. Återgå till bilens motorrum.
8

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka på den negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på kabeln med skiftnyckel. Stäng bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82376.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.