Felsökning Jensen Utrustning Auto Stereo

Jensen bil ljudsystem sätta anslutning från ett brett spektrum av media källor. De kan också ha högupplösta skärmar och flera talare, och många Jensen stereoapparater komma med fjärrkontroller. Om du har problem med din Jensen stereo, finns det några saker du kan göra för att felsöka. Instruktioner
1

Tryck på "Reset"-knappen om enheten kommer inte att slå på. Det är ofta placerad på det nedre högra hörnet på frontpanelen. Vrid bilens tändningsnyckel för "tillbehör" läge.
2

justera inställningarna för högtalarna till mittläget, om det finns en överdriven ljudförstärkning till vänster eller höger, fram eller bak.

Billiga 3

Kontrollera att "Mute" knappen inte är markerad om det finns någon ljudutgång. Installera en ny uppsättning batterier i fjärrkontrollen om du inte kan välja bort "Mute", eller om din Jensen stereon inte verkar fungera fullständigt.
4

Kontrollera att videodisplayens "Automatic Open "-funktionen väljs om monitorn inte öppnas automatiskt när du slår på utrustningen. Det bör luckan öppen. Leta efter en kontroll märkt "TFT Auto Open" och välja det.
5

Kontrollera att iPod Video är inställda korrekt om du inte kan se iPod foton och video på stereons skärm. Leta efter "TV Out" i iPod-inställningarna på Jensen, och ändra det till "On."
6

Kontrollera att kablarna är tätt om iPod eller annan MP3-spelare källa inte visas att vara tillgängliga.
7

Se till att du sätter CD och DVD med rätt sida upp, om de inte kommer att spela. Etiketten ska vara vänd uppåt. Tryck på "Eject" knappen för hela fem sekunder om du får ett felmeddelande på skärmen när du spelar upp en skiva. Detta återställer laddningsmekanism.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81429.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.