Hur man tar bort Factory Radio från en 1994 Toyota 4runner

De stereoapparater tillgängliga under 1994 för Toyota 4Runner är inte särskilt avancerad jämfört med stock stereoapparater i dagens bilar och lastbilar. Det betyder inte att du inte kan modernisera din äldre lastbil med nyare delar, såsom eftermarknad stereo kan installeras enkelt med bara några grundläggande verktyg. Innan du sätter i den nya leken men, måste du ta bort den gamla. Saker du behöver
kryssmejsel
liten skruvmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Skruva den nedre instrumentpanelen på förarsidan från instrumentbrädan med Phillips-skruvmejsel och 1/4-tums Ratchet och uttag. Dra panelen bort instrumentbrädan och låt den hänga från motorn pop-kabeln. Ta bort de två skruvarna på passagerarsidan av instrumentbrädan, precis under handskfacket, med hjälp av en Phillips-skruvmejsel och en 1/4-tums Ratchet och uttag.
2

Öppna handskfacket. Ta bort de tre skruvarna på toppen av handskfacket öppningen med en Phillips-skruvmejsel. Dra handskfacket och nedre högra sidan av instrumentbrädan utanför instrumentbrädan. Koppla högtalaren selen om din bil har en höger högtalare i instrumentpanelen. Ta bort Phillips-skruv i det övre vänstra hörnet av handskfacket öppningen.
3

Ta bort clipsen vid basen av mittkonsolen, strax under mitten av instrumentbrädan, med den skruvmejsel. Dra sedan fickan ut från under instrumentbrädan. Dra av vreden på värme och kyla kontroller med hjälp av händerna. Placera bladet av skruvmejsel bakom värme och kyla frontpanelen och bända bort instrumentbrädan. Skruva av Phillips-skruv bakom värme och kyla ansiktet panelen med hjälp av Phillips-skruvmejsel.
4

Dra svart kåpa runt tändningsnyckeln hålet utanför streck med händerna. Dra sedan panelen runt stereon från instrumentbrädan och bort från instrumentbrädan.
5

Skruva loss stereon från instrumentbrädan med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Dra stereo ur instrumentbrädan och koppla ur antennen bly och kablaget. Skruva sedan loss stereon från fickan med Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81314.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.