Hur man installerar AVIC-F90BT receiver

Pioneers AVIC-F90BT är en multi-funktion i-dash pekskärm receiver /GPS-enhet. AVIC-F90BT kombinerar en pekskärm ingång med avancerad taligenkänning för att tillhandahålla flexibla användarens input. Enheten har också en Bluetooth-mottagare för mobiltelefon integration. När din mobiltelefon är korrekt synkroniseras till AVIC-F90BT, kan du skicka och ta emot samtal direkt från mottagarens pekskärm eller via talat röstmeddelanden. Saker du behöver
Lödkolv
Löd
Krympslang
vass tång
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

stänger av bilen och tar bort den negativa kabeln från bilens negativa batteripolen.
2

Placera GPS-antennen på en plats där den har fri sikt mot himlen. Placera enhetens mikrofon där det finns en klar siktlinje mot föraren. Kör GPS och ledningar mikrofon på baksidan av din bilradio kortplats. Addera 3

Löd den gula ledningar kabelnätet till bilens alltid-på stereo strömkabeln. Löd den röda kabeln till fordonets on /off stereo strömkabeln. Löd den orange /vita kabeln till bilens belysning terminal. Löd den svarta kabeln till fordonets jordledning. Anslut den blå tråden till antennens strömstyrningen. Täck alla lödpunkter med krympslang.
4

Löd de vita trådarna ledningsnätet till fordonets främre vänstra högtalarkablar. Löda grå kablar till de främre högra högtalarna. Löd de gröna kablarna till de bakre vänstra högtalarna. Löd de violetta kablarna till de bakre högtalarna. Om du använder en 70W subwoofer, löda den till de violetta kablarna och inte löda någonting till de gröna trådarna. De enfärgade trådarna ska löpa till den positiva högtalarterminalerna. De svarta randiga kablar bör köra på de negativa högtalarutgångarna. Täck alla lödpunkter med krympslang.
5

Crimp den rosa kabeln på bilens bil hastighetssignal tråd med nål-tång. Pressa den ljusgröna kabeln på strömförsörjningen linje parkeringsbromsen är på /av-knapp. Crimp violett /vit tråd på bilens backup ljussignal.
6

Anslut extern förstärkare till RCA kontakterna i RCA-anslutningskabel om din bil har en extern förstärkare. Anslut den bruna RCA-kabel på RCA-kontakten till bilens backup kamera videoutgång. Anslut en bakre videoskärm till RCA-kontakten gula kabeln märkt "Rear videoingång." Anslut en extern videokälla till RCA-kontakten gula, röda och vita RCA-kablar märkta "Input".
7

Anslut RCA-anslutningskabel, mikrofon kabel, antennkabel och GPS-kabeln på baksidan av din enhet. Skjut in den på din bilens dubbel-DIN-montering slot. Använd de medföljande skruvarna för att skruva fast enheten på plats. Anslut den negativa kabeln till batteriet och starta bilen för att testa enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82105.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.