Hur du köper Eclipse Bilhögtalare

Eclipse bilstereo har varit en viktig aktör i den mobila elektronik marknaden i ett halvt sekel. Eclipse bilens högtalare är kända för sin kvalitet samt deras betalningsförmåga och värdet. Byta fabrik högtalare kan göra en värld av skillnad för ljudet från din bil. Här är några saker att tänka på när du tittar på att köpa högtalare Eclipse bil. Instruktioner
1

Satsa på komponent högtalare om ljudkvalitet är din främsta oro. Komponent högtalare består av separata bas-och diskanthögtalare så att du kan få den bästa frekvensen isolering och bygga en ren ljudbild inne i bilen. Problemet med komponent högtalare är att de kostar mer än andra alternativ, men om du har pengar, bör du absolut gå med komponent. Eclipse erbjuder 2-vägs och 3-vägs system i komponenten SC-serien. Eclipse har även en extern crossover med sina delsystem.
2

spara lite pengar utan att offra mycket kvalitet med Eclipse integrerad serien. De integrerade serien alla börjar med SE, såsom SE8385 modellen. De integrerade högtalarna är koaxiala, vilket innebär att bas och diskant är inrymda i en högtalare istället för separat. Detta kan försämra ljudkvaliteten, men Eclipse strävar efter att göra mönster som fortfarande håller audio integritet i en koaxial högtalare. Eclipse erbjuder 2-vägs, 3-vägs och även 4-vägs integrerade högtalare, vissa med en super-diskant för att ge dig en riktigt skarpa ljud.
3

kompromiss med den punkt-source serien från Eclipse. Poängen-source-serien, utsedd av SP, är mer prisvärd än den komponent serien och ger bättre ljud potential än den integrerade serien. Poängen-source-serien erbjuder löstagbara diskanter som antingen kan monteras med woofer i en högtalare eller på en annan plats. Eclipse erbjuder också förlängare för diskanter i punkt-source-serien så att du kan isolera diskant bättre och samtidigt hålla den i samma högtalare med baselement.
4

Plocka upp en Eclipse subwoofer för att läggas bom till ditt system. Eclipse erbjuder några olika modeller av subwoofers, var och kommer i en 10 tum eller 12 tum konfiguration. Du kan också få en subwoofer system som har två 12 tums högtalare för massor av dunk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80404.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.