Hur man installerar en bilstereo i en Isuzu Rodeo 98

De 1998 Isuzu Rodeo delar mycket av sin design och komponenter med Honda Passport. Båda fordonen erbjuds med en vanlig AM /FM-stereo med enda skiva CD-spelare. I händelse av att stereon inte fungerar korrekt, kan ägaren ta chansen att utforska stereo alternativ utanför fabriken modellerna. Ett brett utbud av eftermarknaden stereoapparater finns tillgängliga för att ersätta din lager radio. Välj det system som bäst passar dina behov och budget, och installera det själv för att spara kostnader för arbetskraft. Instruktionerna i den här artikeln börjar med processen efter fabriken stereo har tagits bort från instrumentbrädan i Rodeo. Alla borttagna skruvarna kommer att krävas för installation. Saker du behöver
Wrench, 10 mm
kryssmejsel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på Rodeo genom att dra spaken Huvlås under förarsidan instrumentbräda. Lossa den negativa klämman batterikabeln med skiftnyckel och flytta kabeln från den negativa batteripolen.
2

Placera eftermarknaden stereo i öppningen i stereo fäste, ovanför förvaringsficka. Skruva i de fyra skruvarna som togs bort från beståndet radion.
3

Anslut stereo ledningar i stereo montering dockan till ett kabelnät adapter. Ledningen på adaptern kommer vara tydligt märkt för att visa var lämpliga anslutningar ska göras.
4

Anslut kabelnätet adaptern leder till motsvarande uttag på baksidan av den nya stereon.

5

Placera stereo konsolen med nya radio installerad i Rodeo s stereo montering dockan. Sätt tillbaka de fyra skruvarna (tidigare tagit ut för att ta bort fabriken stereo) till hörnen på fästet med skruvmejseln.
6

Anslut plast ledningar bindemedel i instrumentbrädan på baksidan av trim panel som omger stereon. Placera kåpa mot instrumentbrädan och tryck den mot instrumentbrädan för att knäppa den på plats.
7

tillbaka skruven på baksidan av instrumentbrädan askkopp fickan. Skjut askkopp hållaren i facket och sedan askkoppen. Återgå till Rodeo batteri.
8

Placera den negativa batterikabeln s klämma över Isuzu negativa batterikabeln inlägget. Dra åt klämman till posten med nyckeln och stäng Rodeo huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81323.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.