Hur man installerar en stereo i en 1996 Subaru Outback

Den 1996 Subaru Outback (formellt känd som Subaru Legacy Outback) kom standard med en AM /FM /kassett stereo ljudsystem. Alternativ för 1996 Outback och efterföljande modeller ingår en single-disc CD-spelare eller en multipel-skivors CD-växlare. Outback ägare som är på marknaden för en ersättare radio kan välja från en mängd olika eftermarknaden alternativ. Du kan ha eftermarknaden stereo i ditt val installeras av en ljud-professionell, eller du kan göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
10mm skiftnyckel
kryssmejsel
Outback-specifik eftermarknad stereo monteringssats (inklusive fronten adapter eller monteringshylsan) katalog Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Sätt transmissionen i "park" och koppla bort den negativa batterikabeln från den negativa inlägg av Outbacks "batteri, med en 10 mm nyckel. Fäst kabeln från batteriet för att undvika kortslutning i elsystemet medan du arbetar.
2

Anslut stereo ledningar i stereo montering dockan till ett kabelnät adapter (förutsatt att Outback ursprungliga stereo huvudenhet har redan tagits bort från instrumentpanelen). Adaptern kommer att märkas (med förkortningar eller färgkoder) för att visa var anslutningar göras.
3

Skjut eftermarknaden stereo installation-kit fronten adaptern (eller hylsa för vissa eftermarknaden stereo ) i det tomma montering dockan i instrumentbrädan i Outback.
4

Anslut adaptern ledningsnätet leder till baksidan av eftermarknaden stereo. Anslut den svarta antennkabeln (även ingår i montering dockan) i den nya radion.
5

Skjut den nya stereon till montering dockan (via frontpanelen adapter eller hylsa) tills ansiktet på eftermarknaden däck är nivå med den yttre trim av adaptern.
6

Placera kåpa som omger stereo montering och kontroller klimat på instrumentbrädan. Tryck i ytterkanten av trim panel att engagera de klipp som håller panelen på instrumentbrädan. Under de två skruvarna i mugghållare slot med en Phillips-skruvmejsel
7

Skruv. Byt ut mugghållaren i sitt spår.
8

Place torget beklädnaden runt växelspaken. Tryck runt kanterna på panelen för att fästa den på mittkonsolen.
9

Anslut den negativa batterikabeln till den negativa inlägg av Outback batteriet. Dra kabelns klämma till den negativa inlägg med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81257.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.