Hur du ändrar Stereo i en 2005 Dodge Stratus

för 2005 Dodge Stratus kom med några olika stereo alternativ . Ett billigt sätt att lägga till fler funktioner till Stratus " bilstereo är att byta däcket basmodellen med en högre - up modell från en Wrecking gården eller fordonsindustrin återvinnare. Byta ut fabriken däck med en stereo från en högre - up -modellen kommer att ge dig samma funktioner som ett högre - up modell Stratus , och spara kostnaden för att köpa en eftermarknad däck . Saker du behöver
Factory Dodge Stratus stereo
Phillips - head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Skruva ur de två skruvarna underifrån luftkonditioneringen reglerar med Phillips - skruvmejsel . Dra infattningen runt klimatet styr bort från instrumentbrädan .
2

Skruva den ursprungliga stereo från instrumentbrädan med hjälp av Phillips - skruvmejsel . Koppla loss alla anslutningar på baksidan av handen . Ta den ursprungliga stereo bort från bilen .
3

Håll den nya fabriken Dodge Stratus stereo nära instrumentbrädan . Anslut anslutningarna in i baksidan av stereo för hand. Skjut stereon i instrumentpanelen , och skruva den på plats med hjälp av Phillips - skruvmejsel . Tryck infattningen tillbaka på instrumentpanelen , och skruva den på plats med hjälp av Phillips - skruvmejsel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81497.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.