Hur man byter radion i en Honda CR-V

CR-V är Hondas lilla SUV, utformad för att ta fyra personer bekvämt kring både on-och off-road. Liksom de flesta andra fordon, kommer det med en vanlig stereo. Men det kan gå sönder, eller kanske det saknar funktioner du vill ha, i vilket fall du kan byta ut det ganska enkelt på egen hand. I det här fallet är projektet fordonet en 2000 Honda CR-V. Saker du behöver
kryssmejsel
Interiör clip borttagningsverktyg
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Byte stereo
Visa fler instruktioner

1

Leta insidan knäet panelen på förarsidan, strax nedanför ratten. Ta bort de två Phillips-skruvar, med hjälp av Phillips-skruvmejsel, dra sedan bort panelen från instrumentbrädan, använder händerna för att släppa klippen.
2

Flytta till passagerarsidan av bilen och öppna handskfacket. Håll i sidorna av handskfacket och skjut sidorna i att låta rutan för att falla ner. Ta bort de två Phillips-skruvar på vänster sida av handskfacket öppning, med hjälp av Phillips-skruvmejsel.
3

Lokalisera den lilla innerficka längst ner i mitten av streck. Använd insidan verktyget klippet bort att lossna klippen på vardera sidan av panelen, och sedan ta bort det från instrumentbrädan.
4

Ta plasten panelen under stereon och sakta dra bort den från instrumentbräda. Panelen hålls på instrumentbrädan med ledningarna för cigarettändaruttaget, så koppla loss den med hjälp av händerna och dra sedan panelen helt borta från instrumentbrädan.
5

Lokalisera de två Phillips-skruvar och två 8-millimeters skruvar på vardera sidan av stereon, som doldes av den panel du tog bort i steg 4. Ta bort dem, med hjälp av en kryssmejsel och 1/4-tums Ratchet och uttag, och sedan dra stereo panelen från instrumentbrädan. Dra ledningsnätet och antenn sladden från baksidan, med hjälp av händerna.
6

skruva isär stereo från stereo panelen, med 1/4-tums Ratchet och uttag. Skjut fabriken stereo ur stereon panelen, sedan installera ersättande stereo i sitt rum med samma hårdvara och verktyg. Anslut ledningsnätet och antenn sladden på baksidan av stereon, och sedan placera aggregatet tillbaka i streck.
7

ihop instrumentpanelen i omvänd ordning jämfört med demontering.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80932.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.