Hur man installerar en stereo i en Dodge Intrepid

Dodge Intrepid var en full storlek posten med en modern design fokuserad på unga familjer inte ännu redo för en minibuss. Tidiga Dodge Intrepid modeller är sannolikt i behov av en ljud-uppgradering och med rätt delar och några tips, byta ut den ursprungliga stereo för en ny huvudenhet tar mindre än en timme. Saker du behöver
Skruvmejslar
Chrysler monteringssats
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Förbered bilen för installationen. Dra den negativa batterikabeln bildar terminalen och se till att det inte rör vid några metalldelar. Skjut förarsätet hela vägen tillbaka för att göra plats för att flytta.
2

Bänd försiktigt i det övre högra hörnet av den kåpa som omger stereon. Applicera jämnt tryck på varje hörn tills clipsen släpper och dra bort panelen från instrumentbrädan. Addera 3

Lokalisera och ta bort de två skruvarna, en på varje sida av radion. Dra Dodge Intrepid stereo ur instrumentbrädan och lossa kablarna från baksidan av huvudenheten.
4

Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga selen och låt trådarna hänga ut på framsidan av streck. Skjut stereo i Chrysler monteringskit och anslut selen och antennen på baksidan av den nya stereon.
5

Skjut hela enheten i instrumentbrädan, till att inte Vik trådarna som radio glider på plats. Anslut den negativa batterikabeln och slå på radion.
6

Testa varje högtalare och den nya radio kontroller. Skruva fast de två bultarna på plats på framsidan av radion och snäpp trim på plats igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80455.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.