Lägga till en AUX-ingång på en bilstereo

Det finns många fördelar med att lägga en extra ingång till en bilstereo. För anslutning till en fabrik stereo, satellit radiomottagare kräver en AUX-ingång för anslutning. Du kan också hitta behovet av att ansluta och iPod eller MP3-spelare via en AUX-ingång. Det finns några fabriksmonterade stereo enheter som kommer att ha ett extra uttag på framsidan av stereon. För dessa enheter, är anslutning lätt. För alla andra enheter, måste du skapa en ny anslutning på baksidan av stereon. Saker du behöver
kryssmejsel
Trim panel borttagningsverktyg
FM-sändare
Drill
Gummigenomföring
Visa fler instruktioner
1 < p> Koppla bort den negativa batterikabeln, även kallad jordkabel, från den negativa batterikabeln inlägget. Använd en Phillips-skruvmejsel eller skiftnyckel för att lossa klämman på minuskabeln stolpen.
2

bort stereo från instrumentbrädan i bilen. Specifika stereo utvisningsförfaranden varierar mellan fordon, så det är bäst att rådgöra med din bil handbok för exakta instruktioner. Du kommer förmodligen att krävas för att ta bort de paneler runt stereo fäste. När du har tagit bort de nödvändiga paneler, ta bort skruvarna som håller fast stereon i fästet. Dra stereo från instrumentbrädan tillräckligt långt för att komma till anslutningar på baksidan av enheten.
3

Koppla ledningarna till baksidan av stereon. Anslut ledningarna från fordonet till ett kabelnät adapter. Anslut ledningen från kabelnätet adaptern till stereon.
4

Öppna handskfacket. Placera FM-sändare inuti handskfacket. Dra in ledningen från FM-sändaren i denna stereo fäste. Anslut FM sändaren och sätta leder till kabelnätet adaptern.
5

Ersätt bilens stereo i instrumentbrädan. Rådgör med din bil bruksanvisning för specifika instruktioner om stereo installation.
6

Placera den negativa batterikabeln klämma runt den negativa batterikabeln inlägget. Dra den negativa batterikabeln s klämma runt ledningen inlägg med en Phillips-skruvmejsel eller skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80954.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.