Hur man installerar en Amp Bilstereo

För många ljud entusiaster, är nyckeln till ett kraftfullt och fylligt ljud förstärkaren. Medan högtalare och stereoanläggningar är viktiga, ger ingenting särskilda och subtila dynamik av musik som en kvalitet amp. Du kan ha en ny förstärkare installeras av en professionell - till ett pris - eller du kan utföra installationen själv. Saker du behöver
Trådskalare
Panel Tool Review kryssmejsel
förstärkare kabelsats
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln. Den negativa kabeln är den svarta kabeln mellan batteriet (vid negativ post märkt med ett "minus"-tecken) och ramen av fordonet.
2

Bestäm placeringen av förstärkaren. De vanligaste platserna är under ett säte eller i bagageutrymmet.
3

Anslut klämman (från förstärkaren kabelsats) till den positiva ledningen av bilbatteriet. Kontrollera att den bifogade säkringshållaren har inte säkringen i samtidigt fästa till batteriet.
4

Kör strömkabeln från batteriet plats till platsen för amp. Om platsen hos förstärkaren är stammen, en vanlig metod för att köra kabeln till amp platsen är under mattan nära dörrarna. Borttagning av trim dörrtätningen paneler är nödvändigt för detta alternativ och kan enkelt utföras med en panel verktyg och en måttlig mängd kraft. Se länken i avsnittet Referenser i denna artikel för ett exempel på detta verktyg.
5

Anslut strömkabeln till förstärkaren.
6

Anslut signalkablar från förstärkaren till stereon. Signalkablarna kommer också att behöva gå igenom fordonets längd om förstärkaren är i bagageluckan. Var noga med att köra signalkabeln och elkabeln längs två olika vägar för att undvika störningar.
7

Anslut förstärkaren "turn-on lead" från stereo till förstärkaren. Turn-on bly kan dras längs med signalkabel utan att oroa dig för signalstörning.
8

Anslut jordkabeln (från förstärkaren kabelsats) från förstärkaren till ram eller chassi fordonet. Platsen för grundstötningen punkten är upp till dig, men för optimal förstärkare drift bör jordkabel vara relativt korta (under 20 inches).
9

Anslut högtalarna till förstärkaren med vanlig högtalarkabel .
10

in säkringen i säkringshållaren på ringen terminal nära anslutning till bilens batteri.
11

Anslut den negativa batterikabeln till batteriet.

12

fastställa nivåerna på förstärkaren för att matcha kapaciteten på din stereoanläggning. De lämpliga nivåer kan hittas i förstärkarens bruksanvisning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80668.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.