Hur man installerar en Radio i en Buick Lesabre

Radion i en Buick LeSabre är fäst vid instrumentbrädan medelst en automatisk låsanordning. Dessa fabriken enheter kan tas bort med speciella verktyg som finns på de flesta bildelar butiker , så kallade " DIN verktyg . " Varje år , eftermarknad radio tillverkare gör nya stereoapparater som innehåller den senaste tekniken . Fabriken radio i din LeSabre , t.ex. uppgraderas till en radio med MP3-spelare helt integrerat i enheten . När du har den gamla radion , måste du veta hur man installerar den nya radion . Instruktioner
1

Anslut antennen . Antennen kontakten är ett stort , singel , plugg som ser ut som en A /V-stil plugg , förutom att det är en kvinnlig plugg i motsats till en hankontakt . De flesta LeSabres använder en polerad spets för bättre anslutning och mottagning . Sätt i antennkontakten på baksidan av den nya radion i uttaget uttag märkt för antennen .
2

Anslut fabriken ledningsnätet på baksidan av den nya radion . Resten av huvudenheten styrs av fabriken kabelstammen . Leta reda på insticksanslutningen på baksidan av den nya radio för den elektriska ledningar från fabriken sele. Detta är normalt en sex stift , men kan vara en 12 - polig kontakt , beroende på vilket år din LeSabre .
3

Skjut radion i instrumentpanelen tills den sitter ordentligt på plats. Uppenbarligen är antennen och kabeldragning sida av radion insatt i instrumentbrädan. När enheten är helt installerat , ska du höra ett klick som indikerar att enheten är låst i instrumentpanelen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80634.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.