Hur man tar bort en Pioneer Från en Dash

Pioneer tillverkar olika huvudformer bilstereo enheter för att passa ett brett spektrum av behov bilstereo. För att byta ut, reparera eller lägga till en extern enhet till din Pioneer stereo, måste du först extrahera däcket från bilens stereo montering dockan. Använd Pioneer verktyg stereo utvinning som tillhandahölls med huvudenheten. Om du inte har den ursprungliga uppsättningen av enheter, köpa ersättare att ta bort enheten Pioneer stereo från bilens streck. Saker du behöver
Wrench
Vehicle reparationshandbok
Pioneer stereo borttagning verktyg
Visa fler instruktioner
1

Lyft bilens huva. Lossa bulten som håller fast jordkabeln till batteriet. Den jordkabel ansluter batteriet till ramen av fordonet. Ta bort kabeln och ställ den åt sidan. Flytta till bilens kabinen.
2

bort instrumentpanelen paneler och eventuella andra hinder från bilens instrumentbräda. Följ ledning av bilens reparationshandbok för instruktioner som är specifika för ditt fordon.
3

Skjut de två Pioneer borttagningsnycklarna i de två skårorna på de nedre hörnen på stereon. Skjut verktygen i öppningarna tills du känner att de låses på plats. Placera fingrarna innanför ringarna vid ändarna av de verktyg och dra stereo från bilens stereo docka.
4

Lossa de två kontaktstyckena stereo ledningar från utloppen på baksidan av huvudenheten . Dra ur antennkabeln bly från FM antenningång på nedre högra hörnet av Pioneers baksida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82361.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.