Hur kabelhärvor för en 1969 Ford Mustang

Den 1969 Ford Mustang är en klassisk muskelbil från den första generationen av Mustang produktion springa, som löpte från 1964 till 1973. Första generationens Mustangs är ett populärt val för restaurering bland klassiska entusiaster muskel bil, och en viktig del av att återställa ett fordon från 1960-talet håller på att uppdatera stereon. Använda ett kabelnät kan du direkt ansluta en modern mottagare huvudenhet direkt till det elektriska systemet i 1969 års Mustang utan behov av allvarliga elsystem modifiering. Saker du behöver
Wire strippor
eltejp
lödning pistol
Visa fler instruktioner
1

Ta en 1/2-tums till 1-tums avsnitt av plasten skärmning på änden av varje tråd på både kabelstammen själv och huvudenheten att ledningsnätet kommer att ansluta till. För att ta bort att skärmning, placera ändarna av varje tråd i den 18-gauge slitsen av ett par kabelskalaren och dra kabelskalaren mot slutet av tråden. Detta kommer att avslöja den nakna elektrisk tråd under skärmning.
2

Anslut ledningsnätet elledningar till huvudenheten elledningar genom att vrida de exponerade delarna av kabeldragning tillsammans. Använd ledningar guider från båda enheterna för att se till att du ansluter de korrekta ledningarna. Varje tråd från båda enheterna styr en funktion, så bara att ansluta ledningar som har samma funktion tillsammans. Addera 3

Löd de elektriska anslutningarna som du gjorde i steg 2 med en lödning pistol. Värm upp lödning pistol, tryck sedan spetsen på pistolen till de elektriska anslutningarna och långsamt flytta den fram och tillbaka för att smälta samman trådarna och bilda en starkare koppling.
4

Wrap varje fastlödda elanslutning med elektrisk tejp för att skydda ledningarna. Var noga med att helt slå varje anslutning. Lämna inte något avsnitt av nakna elektrisk tråd exponeras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82577.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.