Hur Wire Subwoofers efter serie eller parallellt

När kabeldragningen dina subwoofers till din förstärkare, är det viktigt att koppla dem rätt. Subwoofers kan antingen kopplas i serie eller parallellt. När fast i serien, kommer subwoofers ökar i impedans, medan ledningar parallellt sänker impedansen. Vissa subwoofers och kombinationer förstärkare behöver vissa ledningar mönster. Se till att konsultera tillverkarens manual som medföljer din ljudutrustning för att bestämma den inställning som är lämplig för dig. Saker du behöver
2 subwoofers
Subwoofer box
Högtalarkabel
Avbitartång
Trådskalare
Visa fler instruktioner
seriekoppling
1

Skär högtalarkabeln i tre 2-fots sektioner. Skala en halv tum av slida bort av varje ände.
2

Anslut en sektion av kabeln från den positiva polen på terminalen kopp (placerad på baksidan av subwoofern box) till den positiva terminalen på den första subwoofer. Anslut den andra ledningen från den negativa terminalen av frontkanalerna en till den positiva polen av frontkanalerna 2.
3

Anslut den sista ledaren från den negativa terminalen av frontkanalerna 2 till den negativa polen av terminalen cup. Addera parallell kabeldragning
4

Skär fyra 2-fots sektioner av talare tråd och band en halv tum av manteln från varje ände.
5

Anslut ena änden av en högtalarkabel till den positiva polen på terminalen koppen och anslut den andra änden till pluspolen på subwoofern 1. Anslut en andra längd av högtalarkabeln från den positiva polen på subwoofern 1 till den positiva polen på subwoofern 2.
6

Anslut den tredje högtalarkabeln till den negativa polen på terminalen koppen och den negativa terminalen på subwoofer 1. Anslut den slutliga längden på högtalarkabeln från den negativa terminalen av subwoofern 1 till den negativa polen av subwoofern 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81377.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.