Hur installerar jag en radio i en 2008 Tahoe

Deras kan finnas många anledningar till varför du vill installera en radio i din Chevy Tahoe -? Uppgradering till en eftermarknad modell med fler funktioner är en vanlig man. För att installera en ny radio, kommer du först, naturligtvis, måste ta bort den gamla. Rådgör med en representant på din auto-delar eller elektronik butik för att se till att du får en radioenhet (eller en med rätt fäste) som riktigt passar i din Tahoe. Saker du behöver
Wrench
Trim pinne
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln inifrån truckens motorrum. Vänta minst två minuter för krockkuddar till slut på energi, för extra säkerhet.
2

Bänd upp kåpmittdel kring nuvarande radio och värmare /luftkonditionering reglerar med en trim pinne . Addera 3

Ta bort de två skruvarna för aggregatet /luftkonditionering kontroll montering med en liten skiftnyckel. Dra enheten ur instrumentbrädan och lossa de elektriska kontakterna med en liten skruvmejsel
4

Unbolt och ta bort den aktuella radion från instrumentpanelen,. Radion använder fyra fästskruvar liknar värmereglaget ". Lossa de elektriska kontakterna för strömförsörjningen och högtalarna och antennen bly, som alla ligger på baksidan av enheten.
5

Anslut den nya radion till de elektriska kontakterna och antenn bly och installera det inom instrumentbrädan, säkra den med bultarna.
6

Installera aggregatet /air montering conditioner kontroll med dess elektriska anslutningar och bultar, sedan klippa kåpmittdel på plats.
7

Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81796.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.