Hur man installerar en eftermarknad radio i en 2001 Impala

2001 års Chevrolet Impala kom standard med en stereo kassettdäck och möjlighet att lägga till en fabriksinstallerad CD-spelare. Numera finns det många alternativ för stereoanläggningar som du kan installera i Impala, inklusive satellit radiomottagare, enheter som kan spela MP3-filer och DVD-navigationssystem. Installera en eftermarknad stereo måste ta bort hela den övre instrumentpanelen i Impala att komma beståndet radion. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
platt skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Impala, och ta bort gummiskyddet över den negativa batteripolen. Lossa klamman som håller jordkabeln till den negativa batterikabeln, med en 10 mm nyckel. Ta bort kabeln från batteriet och låt den vila ifrån minuskabeln.
2

Bänd tändningen locket från rattstången, med hjälp av en platt skruvmejsel.
3

Öppna säkringen fack på vardera sidan av instrumentbrädan (nära framdörrarna), och ta bort skruvarna nära toppen av den öppnade panelen med en stjärnskruvmejsel.
4

Tryck ned flikarna på likvidationsklausul panelen under rattstången. Ta bort den nedre instrumentpanelen ovanför likvidationsklausul panel för hand. Ta bort skruven på undersidan av den övre instrumentpanelen som avslöjas av den undre instrumentbrädan borttagning.
5

Ta bort de två skruvarna ovanför hastighetsmätaren på den övre instrumentpanelen, med hjälp av stjärnskruvmejsel. Dra hela instrumentpanelen bort från instrumentbrädan för hand. Börja på ena sidan och arbeta dig hela vägen över till andra sidan av Impala.
6

Dra ledningarna till varningslampan och antispinnsystem kopplar bort från panelen.

7

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon fäste med stjärnskruvmejsel. Dra radion från fästet dockan. Koppla loss kablarna från baksidan av beståndet radion.
8

Sätt en frontplatta adapter i den nu vakanta stereo montering dockan. Mata ledningarna bly sele adaptern genom baksidan av fronten adaptern.
9

Anslut stereo ledningar från Impala till ett kabelnät adapter. Anslut kablarna från selen adaptern till baksidan av eftermarknaden stereo. Det leder på adaptern kommer vara tydligt märkt för att visa var de lämpliga anslutningar ska göras. Eftermarknaden radion i öppningen från fronten adaptern
10

Slide.
11 < p> Byt instrumentpanelen på instrumentbrädan i Chevy. Anslut ledningarna för fara och dragning manöverkontakter, och knäpp instrumentpanelen på plats igen.
12

tillbaka skruvarna längst upp på panelen på förarsidan, strax ovanför hastighetsmätaren. Sätt tillbaka skruven på undersidan av panelen till vänster om ratten. Sätt tillbaka skruvarna på vardera sidan av instrumentpanelen i gruppcentralen facket. Byt skydden för säkringen panelerna.
13

Byt nedre vänstra instrumentpanelen. Panelen kommer att snäppa på plats. Lyft likvidationsklausul panelen och tryck den mot den undre förarsidan panel tills klämmorna är engagerade, låsa den på plats.
14

tillbaka tändningen locket. Placera den över nyckelhålet och tryck tills den snäpper på plats.
15

Placera klämman jordkabel runt den negativa batterikabeln inlägget. Dra åt klämman med 10 mm nyckel. Byt ut gummit som täcker över den negativa batteripolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81128.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.