Hur Wire en Amp till en fabrik radio på en 2005 Ford F150

Ford F-150 pickup är den mest sålda bilen i USA, enligt Forbes.com. Den stereo som är standard i 2005 års F-150 är en single-disc CD-spelare. Stereo har inte tillräcklig signalstyrka för att driva extra högtalare, inklusive en eftermarknad subwoofer. För att öka signalstyrkan från fabriken radio, måste du installera en eftermarknad förstärkare. Det kommer att ge den nödvändiga kraften att leverera högtalarna och ger högre volym och ett klarare ljud. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Förstärkare kabelsats
Drill
gummigenomföringarna Begagnad Ford DIN borttagningsverktygen
Kabelstam adapter
Trim-panel
borttagningsverktyg Förstärkare
plastdistanserna
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
1

öppna motorhuven för F-150, och lossa klämman jordkabel med 10 mm nyckel . Ta bort jordkabeln från batteriets minuspol.
2

Anslut klämman från förstärkaren kabelsats till pluskabeln på batteriet.
3

Borra hål i brandväggen mellan motorrummet och insidan av lastbilen, och placera en gummigenomföring i öppningen för att skydda kablage. Kör strömkabeln som är ansluten till klämman genom den nya öppningen i lastbilens förarhytt.
4

Något pressa Ford DIN avlägsnande verktyg, och skjut in dem i hålet på varje sida av Ford stereo ansikte. Dra utåt på de verktyg, sedan dra stereo från instrumentbrädan.
5

Koppla ledningarna till baksidan av fabriken stereo. Anslut stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern kabelstammen leder till baksidan av fabriken stereo. Anslut signalkabeln och sätt på bly (från förstärkaren kabelsats) till kabelnätet adaptern.
6

Mata signalkabeln och sätt på bly kabeln genom baksidan av stereons montering docka och ner till golvet i lastbilen.
7

Skjut fabriken Ford stereo tillbaka in i stereo montering dockan tills låsmekanismen på vardera sidan snäpper på plats.
8

Lyft mattan vid kanterna av mittkonsolen med trim-panel borttagningsverktyg. Dra kablarna förstärkaren ledningar under mattan till platsen för passagerarsätet. Dra power-anslutningskabeln på motsatt sida av fordonet, under mattor, i passagerarsätet.
9

Placera förstärkaren under passagerarsätet. Placera plast distanser i hörnen under förstärkaren.
10

Anslut signalkabeln och sätt på bly kabel till förstärkaren. Anslut ström-försörjning kabeln till förstärkaren.
11

Anslut högtalarkablarna till förstärkaren, och dirigera dem till de högtalare du vill ha förstärkt. Anslut en sele högtalarkabeln till varje högtalare som du anger för förstärkning. Anslut högtalarkablarna från förstärkaren till högtalaren ledningsnätet.
12

Anslut jordkabel från förstärkaren kabelsats till förstärkaren. Anslut den andra sidan av den jordande kabeln till en skruv eller bult under sitsen. Välj en skruv eller bult som är kopplad till fordonets ram för korrekt jordning.
13

Byt grundstötningen-kabel klämma över den negativa batterikabeln inlägget. Dra åt klämman till posten med en 10 mm nyckel. Stäng huven på lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81055.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.