Hur man installerar ett Audio Sound System

Installera ett ljudsystem är en ganska enkel process, även om vissa åtgärder måste följas för att säkerställa att systemet fungerar korrekt. Individer installera oftast ett ljudsystem för att ersätta en trasig en eller uppgradera till en högre kvalitetssystem. Enligt Crutchfield hemsida, bilstereo system finns i en mängd olika stilar med olika alternativen för funktionen. Även många audio ljudsystem existerar, är den allmänna installationen densamma. Saker du behöver
nytt ljudsystem
skruvmejsel
kablage
Visa fler instruktioner
1

Öppna bilens huv och lokalisera batteriet. Koppla bort den negativa polen på batteriet så att ljudsystemet installationen kan slutföras på ett säkert sätt.
2

Skruva loss instrumentpanelen för att få tillgång till den gamla ljudsystem. Analysera placeringen av de olika trådarna innan du tar bort det gamla systemet. Det brukar finns tre uppsättningar av trådar som innehåller en strömkabel som går direkt till bilens batteri, en antenn sladd som ansluts till baksidan av mottagaren och går till bilens antenn, och den huvudsakliga mottagarens kabelstam som till bilens högtalare . Addera 3

Använd ett kabelnät att enkelt ansluta alla typer av kablar till det nya ljudsystemet. Om ett kabelnät inte är tillgänglig, ansluter varje av trådarna individuellt.
4

Anslut bilbatteri för att se till att det nya ljudsystem fungerar korrekt. Montera och fäst det nya systemet innan du sätter på bilens instrumentbräda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82111.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.