Hur man installerar en stereo i en Nissan Pathfinder

Den robusta och kraftfulla Nissan Pathfinder har varit valet för människor som vill terrängegenskaper med gatan komfort. Om du vill uppgradera stereon för att förbättra Nissan ljud eller bara ersätta ett föråldrat system, är Pathfinder en stor gör-det-själv bil. Byta stereo kräver grundläggande kunskaper och ungefär en timme av din tid. Här är hur man växlar stereo i årsmodellerna 1995 till 1997. Saker du behöver
Philips skruvmejsel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och haka den negativa kabeln från batteriet. Se till att kabeln är säkrad så att den inte vidrör någon metalldel eller batteripolen.
2

Leta trim fästskruvarna på toppen av mittkonsolen. Dra mittkonsol bort från instrumentbrädan av Nissan Pathfinder försiktigt tills den nedre klämman lossnar.
3

Ta bort metall hängslen på varje sida av Pathfinder stereo och ta ut dem. Dra radio och nedre ficka gratis, som ett stycke.
4

Koppla loss kablarna från baksidan av huvudenheten och dra aggregatet gratis. Ta bort skruvarna på sidan av fickan konsoler och dra ut radion.
5

Ställ den nya stereon i fästena och säkra det på plats. Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga selen. Snäpp fast adaptern på baksidan av den nya stereon och skjut ficka parentes i instrumentpanelen.
6

Anslut minuskabeln på batteriet och slå på radion.
7 < p> Testa systemet för att säkerställa att alla högtalarna fungerar och kontrollerna fungerar korrekt. Byt ut fästskruvarna och trimma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80453.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.