Honda Stereo Borttagning

Ta bort en stereo från en Honda fordon är en uppgift som du kan utföra utan hjälp av en omfattande ljudupplevelse. Du måste ta bort stereon om du behöver reparera eller ersätta din fabriken enhet, eller i det fall att du vill lägga till en komponent till ljudsystem som en iPod-adapter eller satellit radiomottagare. Medan olika modeller av Honda fordon har olika utvisningsförfaranden, det finns en uppsättning instruktioner som hjälper med stereo avlägsnande över hela produktlinjen. Säkerhet

stereo i en Honda fordon är direkt kopplad till bilens batteri. Borttagning av stereo innebär att koppla bort strömkabeln från själva enheten. Innan du tar bort stereon, eller någon komponent ansluten till Honda elektriskt, måste du först koppla den jordade kabeln från bilens batteri.

Jordkabel är den svarta sladden som ansluter den negativa batterikabeln till ram eller chassi av fordonet. Använd en 10-millimeters fast nyckel för att lossa klämman av jordkabeln. Klämman är ansluten till den negativa batterikabeln inlägget. När lossas, ta bort klämman från den negativa, och vila bort den från batteriet tills arbetet är avslutat.

Koppla eller ansluter komponenter till Honda utan att först ta bort jordkabeln från batteriet, kommer att resultera i en kortslutning i elsystemet i bilen.
Öppna Radio


Honda stereo sitter i instrumentbrädan omgivna av ett streck trim panel. För att komma åt stereo måste du först ta bort panelen. Panelen innehåller stereo, klockan, klimatet kontrollknapparna och ventilerna.
P Det finns tre skruvar som måste tas bort innan du kan dra trim panelen från instrumentbrädan. Två av skruvarna är på nedre kanten av panelen. Använd en kryssmejsel för att ta bort de nedre skruvarna. Den sista skruven är placerad bakom klockan i mitten av instrumentpanelen trim panel. Använd ett platt verktyg (platt skruvmejsel eller trim panel borttagningsverktyg) att bända klockan montering fri från instrumentpanelen

. När lättad, dra klockan ifrån instrumentbrädan för hand. Det kommer att bli en plast tråd gruppering bindemedel ansluter klockan till Honda elsystem. Dra plastbindemedel från baksidan av klockan och ställa klockan åt sidan. Bakom där klockan var placerad är en skruv. Lossa skruven med en kryssmejsel.

Dra kåpa från instrumentbrädan. Med alla de borttagna skruvarna kan panelen dras från instrumentbrädan för hand. Ta tag i panelen i nederkant och dra bort från instrumentbrädan. Arbeta dina händer runt omkretsen av panelen tills den är helt fri från instrumentbrädan. Dra ledningarna till rattarna klimatkontroll bort från baksidan av beklädnaden.
Borttagning av Stereo

stereon monteras in i stereo fäste genom fyra skruvar nära hörnen på radion. Använd en kryssmejsel för att ta bort alla skruvarna. Dra stereo bort från instrumentbrädan, med med tvinga vänster och höger. Den stereon kommer glida ur hållaren tills du kan se ledningarna ansluts till baksidan av däcket.

Ledningar kommer att omfatta två enkla kablar för antenn och strömförsörjning, respektive. De viragrupper anslutna till radion är för högtalarna och en förstärkare (om den ingår i systemet). Dra ut antennen och nätkabel från baksidan av däcket. Greppa högtalarkablarna och patchkablar till förstärkaren genom plast ledningar bindemedel, inte ledningarna själva. Dra i trådarna kan orsaka de enskilda trådarna att separera från gruppen.

Efter att alla anslutningar till Honda, är stereo fritt bytas, kasseras eller kompletteras med en annan komponent.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80907.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.