Ställa klockan på en JVC Stereo

När du väljer en stereo för din bil, bör processen för att driva alla dess funktioner vara lätt att lära sig snabbt. Oftast tänker vi på de mer avancerade funktioner i vår nya däck, som CD-uppspelning eller satellitradio kontroll, snarare än de mest grundläggande funktionerna. JVC stereo kräver en ganska elementär process för att ställa in klockan när grunderna för alla kontroller är inlärda. Du kan ha en tekniker på en eftermarknad återförsäljare gå igenom inställning av klockan, eller så kan du göra det själv. Instruktioner
1

Slå på JVC stereo genom att trycka på "Power"-knappen i det övre vänstra hörnet av stereo ansikte.
2

Tryck på "AV-menyn" , knapp, finns på toppen av stereo ansikte, bredvid displayen. Menyn öppnas på skärmen och "Inställningar" alternativet markeras.
3

Tryck på "Enter"-knappen på nedre vänstra hörnet av stereo ansikte, nära nedre vänstra hörnet på stereons display fönster.
4

Tryck på nedåtpilen på väljaren (runda knappen på vänster sida av stereo ansikte) tills "Clock" är markerat. Tryck "Enter".
5

Använd väljaren för att justera timmarna uppåt eller nedåt genom att trycka på väljarens uppåtpil och nedåtpil. Tryck på "Enter".
6

Använd väljarens pilarna för att justera minuterna. Tryck på "Enter". Använd väljaren för att välja mellan AM eller PM. Tryck "Enter" för att slutföra inställningen av klockan och återgå till huvuddisplayen sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80836.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.