Hur återställa mitt Honda Radio efter att sätta i ett nytt batteri

Internet är fyllt med webbplatser som säljer koder radio låsa, även känd som radio stöldskydd koder. I vissa situationer kan köpa en kod vara berättigad, men inte på en Honda. Alla Honda radioapparater är utrustade med en anti-stöld-funktionen. Om du byter ut batteriet (eller helt enkelt koppla bort den), kommer din radio visas "Error" eller "Code." När detta händer, det måste låsas upp eller reset.Honda ger en möjlighet att få din radio stöldskydd koden gratis. Denna metod gäller alla Honda är tillverkad efter 2003 (utom de som är utrustade med radio och navigering). Saker du behöver
Radio serienummer
Radio upplåsningskod
Visa fler instruktioner
1

Leta i din handbok häfte för din radio stöldskydd kod. Koden är tryckt på ett litet kort (liknar ett kreditkort) och ingår i din instruktionsbok. Om du kan hitta koden, gå direkt till steg 5.
P Om du inte kan hitta koden, måste du hämta det.
2

Förvandla din tändning för att börja hämta din radio kod. Tryck och håll in "1" och "6" förinställda knappar på din radio. Förvandla din tändningen.
3

Skriv ned koden som visas på din radio. Displayen blinkar med två siffror: en börjar med ett "U" och en början med ett "L" Skriv ner både siffror (börjar med "U"-numret), och sedan bortse från den "U" och "L."

Detta antal (åtta siffror) är din radio serienummer. Du behöver det för att hämta din radio stöldskydd kod.
4

Kontakt Honda att hämta din radio stöldskydd kod. Du behöver din 17-siffriga Vehicle Identification Number, fann under förarens sida av vindrutan och din radio serienummer. Hondas kundtjänst numret är (800) 999-1009. Ge företrädare med information för att skaffa din radio stöldskydd kod.

Du kan också hämta din radio stöldskydd koden online gratis på https://radio-navicode.Honda.com/

5

Förvandla din tändning till "Acc" eller "På" för att slå på din radio. Ange din radio stöldskydd kod med de förinställda knapparna längst ned på din radio. Till exempel, om ditt stöldskydd koden är "55512", du får trycka på "5"-knappen tre gånger, sedan "1" knappen, sedan "2" knappen. Detta kommer att låsa upp och återställa din Honda radio.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80927.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.