Hur Dra en BMW Stereo Amp

BMW fabriksmonterade förstärkare, som ingår i E90/92 modeller, levererar en förstärkt stereo signal till bilens stereo ljudsystem. En starkare signal innebär ett starkare och ett tydligare resultat av beståndet huvudenheten. BMW ägare som vill koppla förstärkaren från stereon ljudsystem kan välja att ha förstärkaren kopplas bort av en professionell bil ljudtekniker. För att spara kostnader för arbetskraft, kan du hitta och koppla förstärkaren själv. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
platt skruvmejsel eller trim panel borttagningsverktyg
Torx T-40 uttag och kör
kryssmejsel
Visa fler instruktioner

1

Lyft BMW: s huven och lossa bulten som håller jordkabeln till den negativa batteripolen inlägg med en 10 mm nyckel. Lyft kabeln från batteriet och ställ det åt sidan.
2

Öppna bagageluckan. Ta bort de tre plast fästen som håller mattan panel av stammen på förarsidan på sidan av bagageutrymmet med en platt skruvmejsel. Avlägsna metall tie-down på undersidan av panelen med en Torx T-40 uttag och kör.
3

Ta av plastsnäpplocken från ovansidan av plast panelen på bakkant av stammen med en platt skruvmejsel eller trim panel borttagningsverktyg. Bänd plastvreden från panelen inuti stammen. Ta bort de två skruvarna under uppåtvända plast kranar med en Phillips-skruvmejsel.
4

Ta bort plasten panelen på baksidan av bålen för hand. Dra matta sidopanelen från sidan av stammen för att exponera fabriken förstärkaren. Koppla ur flerfärgad ledningdragning för anslutning från signalen utlopp på sidan av förstärkaren. Koppla den svarta nätkabeln från uttaget märkt "Power In" på förstärkaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82558.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.