Hur du ansluter en Bazooka Bass Tube

En Bazooka Bass Tube är en subwoofer för bilens stereosystem som kraftigt kan öka volymen och ljudkvaliteten bastonerna i musiken. De bas rör tillverkade av Bazooka finns i två märken. Den passiva märke har ingen strömkälla och måste drivas av en extern förstärkare. Den förstärkta märke har sina egna inbyggda förstärkare och kräver ingen extern strömkälla. Installera din egen bas röret kan vara utmanande, men om du är villig att investera lite tid i projektet det kan göras. Saker du behöver
Bazooka bas tube kit
Visa fler instruktioner
Installera Tube
1

Välj en plats på baksidan av ditt fordon var du vill installera Bazooka systemet. Röret är vanligtvis installerat i bagageutrymmet eller bakre golvplåten. Försök att hålla änden av röret 4 inches från en vägg.
2

Kontrollera för elledningar eller bränsleledningar kör under golvet där du planerar att installera röret. Du kommer att skruva fästena i golvet. Att slå en bränsleledning eller elektrisk tråd kan göra stor skada. Om du hittar en tråd eller bränsleledning, måste du antingen flytta det åt sidan eller välja en ny montering fläck.
3

Loop den medföljande remmen genom underdelen. Bandet kommer att mata genom en ände av ortosen, över längden på ortosen och ut i andra änden. Spännet ska vara vänd uppåt när du är klar. För en detaljerad fotografi, se Bazooka guiden.
4

Använd Bazooka röret som en guide för placering av konsolerna. Konsoler bör placeras ca 3 inches från varje ände av röret för bästa grepp. Placera röret i konsolerna och flytta fästena inåt eller utåt tills de är 3 inches från varje ände. Ta bort röret.
5

Fäst konsolerna till bilens golv. Varje konsol har två premade hål för montering. Använd de medföljande skruvarna och en borr för att skruva fast fästena på plats. Lossa spännena på banden och skjut slangen på plats. Dra åt varje rem.
Anslut slangen till en strömkälla
6

Hämta en bas manuell Tube installation på Bazooka webbplatsen. Manualerna bryts upp genom modellnummer och ger steg-för-steg-instruktioner direkt från tillverkaren för korrekt installation av din bas röret. Din basrörförstärkare borde ha kommit med en handbok för krok upp, om inte, ladda ner det, eftersom du kommer att behöva den för installation
7

Haka batteriet i din bil.. Din bil Batteriet ska alltid häktas före arbete på några elektriska komponenter.
8

Anslut basrörförstärkare till bilstereons strömkälla. Det kommer att finnas flera anslutningar som måste göras, inklusive anslutning av kablarna för höger och vänster kanal till höger och vänster kanal på din stereoanläggning. Använd den manuella just din bas tube modell för att göra dessa anslutningar. Det finns många variabler som kommer att förändra det sätt på vilket din bas röret är anslutet, t.ex. om din modell förstärks eller maktlösa och om din basrörförstärkare modellen har en strömbrytare. Det enda sättet att se till att du ansluter varje tråd på rätt sätt är genom att hänvisa till rätt för din modell. De flesta av dem innehåller ett diagram för att visa dig exakt var varje port finns.
9

Rehook ditt bilbatteri när alla anslutningar är gjorda och testa din stereo. Om du korrekt ansluten alla kablar till de positiva terminalerna i din stereo strömkälla, bör du höra den extra bas. Om du får något ljud från din Bazooka basrörförstärkare, fast du sannolikt en tråd till en negativa batteripolen. Haka ditt batteri och kontrollera dina anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80592.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.