Så installerar högtalare i bakre däck för en Altima

En av de bästa sätten att förbättra ljudet av en bil ljudsystem är att ersätta den ursprungliga bilens högtalare med högre prestanda eftermarknaden högtalare bilstereo. Även om det kan verka skrämmande att ta isär inre delar, paneler och trimma för att installera nya högtalare, om du har rätt håll, det är ett jobb som är väl inom räckhåll för den genomsnittliga bilägaren. Saker du behöver
12-mm hylsa
Spärrskaft
Extension
8-mm hylsa
Avbitare
Slide kontakter
Crimptång
Show Mer Instruktioner
1

Dra upp och ta bort botten sittdynan genom att dra ut de plastringar under främre kanterna på kudden samtidigt som du lyfter kudden upp.
2

bort två 12-mm bultar och en 12-mm mutter från den nedre kanten av ryggstödets kudde. Fäll ryggstödet ner, och ta två 12-mm bultar på varje sida av däcket kantlister.
3

Bänd bort kåpan över sätet spärren som var utsatt när du nedfälld sitsen.
4

Bänd pelaren trimpanels från toppen och lyft dem upp och ut för att ta bort dem när de är lösa.
5

Bänd upp trimringen runt bakre däcket lås, och sedan arbeta in handen under akterdäck panelen att släppa två plastklämmor. Koppla bromsaggregatet glödlampan genom att vrida det moturs och dra ut den.
6

Skjut den bakre däcket panelen fram emot att flytta den ur vägen.
7

Ångra fyra 8-mm-skruvarna för att frigöra varje högtalare. Dra högtalarna upp och ut ur däcket och dra ledningar pluggar.
8

Clip ledningarna pluggar av med ett par wirecutters, och crimp sliden kontakter på nakna kabeländar med ett pressverktyg .
9

Anslut bildspel kontakter till dina nya högtalare, placera högtalarna i öppningarna, och skruva fast dem på plats med 8 mm-skruvarna.
10

ihop däck och trim genom att vända de tidigare stegen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80868.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.