Hur man programmerar en JVC Bil CD-spelare manuellt

JVC bilstereo finns i en mängd olika modeller, som kan utföra olika uppgifter för att möta behoven av entusiaster bilstereo och casual lyssnare. JVC stereoanläggningar kan programmeras att minnas favorit radiostationer samt ljudinställningarna såsom bas, diskant och andra särskilda specifikationer utgång. Ställa in klockan, din favorit förinställda stationer, och dina personliga ljudinställningar är bland de första uppgifter du kommer att utföra efter installationen din JVCstereo. Saker du behöver
JVC stereo
Visa fler instruktioner
1

Tryck på "Power"-knappen i det övre vänstra hörnet på stereon för att slå på enheten.
2

Tryck på "Color"-knappen för att ändra färgen på displayen. Den "Color"-knappen är placerad till vänster om volymkontrollen ratten. Tryck på "Menu"-knappen för att växla till läget för klockinställning
3

. Tryck på knappen volymkontroll för att välja timme på dagen. Tryck och håll in knappen samtidigt som du vrider den för att ändra värdet på timmar fältet. Släpp ratten när rätt timme visas. Tryck på ratten för att ställa in minuterna. Tryck och håll vredet samtidigt justera protokollet. Släpp ratten när rätt minuters värdet visas.
4

Tryck på "Menu"-knappen för att navigera till tunern. Använd sökfunktionen för att ställa in en frekvens. Tryck och håll ned "Meny" när man vrider på volymratten för att välja det nummer du vill ange en förinställd station. När numret har tilldelats, tryck på ratten volymkontrollen tills displayen visar "MINNE" indikerar att frekvensen har sparats. Upprepa steget för att ställa in upp till 18 totalt förinställda frekvenser.
5

Tryck på "EQ"-knappen för att välja förinställt ljudläge. Du kan välja bland USER, ROCK, CLASSIC, JAZZ, HIP HOP, och POP. Släpp "EQ"-knappen när det ljudläge du väljer visas.
6

Välj USER i preset ljudläge för att ange en anpassad tonen för din musik. Tryck och håll ned "Meny" i USER inställningsläget och vrid volymkontrollen för att välja vilken ton du vill justera. Alternativen är bas, diskant, och mitt. Tryck på vredet för volymkontrollen när tonen du vill välja visas på skärmen. Vrid ratten för att justera tonen och släpp ratten när tonen justeras efter dina önskemål. Vrid ratten för att navigera till den nya tonen och tryck på ratten samtidigt som du vrider den för att justera tonen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81326.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.