Hur man installerar VM9312 Jensen

Lägga till Jensen VM9312 till bilens stereo är ett bra sätt att njuta av DVD-skivor och annan video medan bilen är parkerad. När du är redo att lyssna på musik, är det Jensen kan spela dina favorit-CD-skivor eller ansluta till din MP3-spelare. Om du väljer att utöka ditt stereosystem erbjuder Jensen fram, bak och mono subwoofer förstegsutgångar, allt styrt via en 7-tums pekskärm. Saker du behöver
Custom
kabelnät Skruvmejsel
eltejp
Monteringssats
Visa fler instruktioner
Installation
1

Lokalisera batteriet i motorrummet på din bil. Batteriet har två tjocka kablar som anslutits till den. Den röda kabeln är den positiva (+) batterikabeln. Den svarta kabeln är den negativa (-) batterikabeln. Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet.
2

Dra fabriken stereo från instrumentpanelen genom att följa anvisningarna i bilens instruktionsbok och ta bort någon del av instrumentbrädan krävs, såsom anges.

3

Koppla fabriken stereo från plasten kabelstam som stereon till bilens elsystem. Ledningsnätet är en plastplugg som förenar ledningarna från baksidan av stereon till trådar i instrumentbrädan.
4

Fäst metallhylsa som ingick med Jensen radion till en monteringssats som var gjord speciellt för din bil genom att följa instruktionerna som medföljer monteringssatsen. Denna process kommer att omfatta användning av en skruvmejsel för att böja flikarna i metall hylsan för att fästa den vid monteringssats.
5

Matcha de färgade trådarna som kommer från baksidan av Jensen radion de färgade trådarna i en anpassad kabelnät som är speciellt tillverkad för din bil. Anslut matchande färgade trådar genom att vrida blanktrådsändar tillsammans och inslagning dem säkert i eltejp. Använda ett eget kabelnät garanterar en smidig övergång från fabriken stereo till Jensen radio.
6

Leta bilens tråd parkeringsbroms med kopplingsschemat i bilens instruktionsbok. Skarva Jensens tråd video omkopplare till bilens parkeringsbroms tråd genom att strippa skyddande plastbeläggning från parkeringsbromsen tråden och linda en metalltråd slutet av videon brytarledning runt nakna parkeringsbromsen tråd. Täck alla bara tråden genom att linda den ordentligt med eltejp. Videon brytarledning säkerställer att parkeringsbromsen är ilagd innan videon i Jensen får vara påslagen.
7

Placera monteringssats i instrumentpanelen på din bil där fabriken radion var belägen . Säkra monteringssats med hårdvaran som togs bort med fabriken radio. Anslut ledningsnätet från Jensen radio till kabelnätet från ditt fordon.
8

Testa installationen av Jensen VM9312 genom att återansluta den negativa batterikabeln till den negativa polen på fordonets batteri och slår på radion.
9

Installera backstrap som ingick med Jensen VM9312 genom att skruva fast den på baksidan av radion och säkra den andra änden inuti instrumentbrädan.
10

Slutför installationen genom att skjuta in radion i monteringssatsen och installera delar av instrumentbrädan du först bort. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82478.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.