Hur Wire en JVC R600

Installera en ny radio i bilen är ett bra sätt att öka värdet på din bil och få en mycket bättre ljudupplevelse än nästan alla biltillverkare radio kan erbjuda. En eftermarknaden radion kommer att ge fler alternativ för att skräddarsy din musik till din lyssnande miljö. En ny radio kan också ge fler sätt att leverera dina låtar, till exempel genom cd-skivor, MP3-filer och satellitradio. Saker du behöver
Blandade handverktyg (skruvdragare och små skiftnycklar) katalog Wire tång
Elektrisk "butt-kontakter"
Kablage
Installation fronten
Eltejp

Visa fler instruktioner
1

minuskabeln från ditt bilbatteri för säkerheten. Ta fabriken radion från instrumentpanelen enligt din fordonets borttagning instruktioner.
2

Installera kabelstammen för din nya radio genom skarvning i bilens ledningsnät. Vissa selar ska pluggar in i bilens sele med en adapter. Om en adapter inte är tillgänglig, måste du klippa och skarva kablarna för att ansluta selar. Använd ett diagram kabelnät för ditt fordon för att matcha rätt tråd färger. Crimp rumpa kontakterna med inkoppling tång och fäst dem med eltejp för att säkra anslutningen.
3

Montera fästplattan på radio via de medföljande instruktionerna. Denna platta kommer att säkra radion själv på instrumentbrädan i bilen.
4

Montera fronten på instrumentbrädan. De bultar och de instruktioner för att montera plattan säkert kommer att tillhandahållas för just din bil. Säkra dessa bultar med skruvmejsel eller en skiftnyckel efter din ansökan.
5

Anslut den negativa batterikabeln och testa radion. Läs instruktionerna som medföljer radion att lära sig om alla alternativ som kan aktiveras såsom digital radio eller MP3-kompatibilitet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82705.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.