Information om Replacement högtalare för Ford Expeditions

Ford Expedition levereras som standard med en CD-huvudenhet, sex-tums med åtta-tums högtalare och en bakre bas. Om du vill uppgradera högtalarna eller ljudet börjar minska i sprödhet, finns det flera eftermarknaden ersättande alternativ för din expedition. Replacement Högtalare

Oavsett din budget, det finns många olika sex-tums med åtta-tums ersättning högtalare av varierande ljudkvalitet som passar din prisklass. Du kan också välja att byta ut dessa högtalare med sex-tums med nio-tums modeller, eftersom dessa högtalare är utformade för att passa mindre försäljningsställen. Moderna märkes-bil högtalare kommer finns i invävd glasfiber, polypropen och gummi design, medan många lager Högtalarna är tillverkade av papper och går lätt sönder.
Förstärkare

Om du byter ut din fabrik högtalarna eftersom ljudet har minskat i kvalitet, har du blåst sannolikt en koppling till högtalarna. Med fabriken talare, kan detta hända lätt om högtalarna skjuts för hårt. För att undvika detta problem med utbytet högtalare, kan du välja att installera ytterligare en förstärkare för att driva en högtalare. Kontrollera eftermarknaden högtalarna för watt rekommendationer och planera förstärkaren inställningar därefter.
Installation
p Om du väljer att installera ersättande högtalarna i din Ford Expedition själv, handboken till de nya produkterna för rekommenderade inställningar. Även om denna process är ganska involverad, bör du inte ha några problem att skruva loss fabriken högtalarna när dörrpanelerna har tagits bort. De flesta högtalare återförsäljare kommer att tillhandahålla installation för en arbetsmarknad avgift om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82676.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.