Hur man använder Bondo att göra Subbasar

När du gör baslådor, speciellt glasfiber sådana, ofullkomligheter och grova fläckar är oundvikliga. Använda Bondo och andra typer av spackel för att täcka dessa fläckar kan göra en baslåda ser mer professionell när den är klar och målade. Att använda Bondo på en glasfiber baslåda, se till att glasfiber är helt torkas först. Dessutom tillämpas Bondo i ett väl ventilerat utrymme, och använd gummihandskar, eftersom det är en kemikalie. Saker du behöver
Gummihandskar
Bondo
Popsicle pinnar
Paper Cup
1-tums spackel
Glasfiber baslåda
Course sandpapper
Fine slippapper
Visa fler instruktioner
1

blanda upp Bondo eller spackel per anvisningarna på förpackningen. Det finns flera typer och märken av spackel, alla med sina egna blandning riktningar. Eftersom Bondo torkar ganska snabbt, är det bäst att arbeta i små partier. Det är ofta lättare att blanda spackel i en disponibel papper kopp med Popsicle pinnar. När torkar spackel, kasta bort koppen och pinnar Popsicle.
2

Sprid Bondo eller spackel över ofullkomlighet i baslåda, med hjälp av en spatel. Se till att det är något mer EFG än vad som behövs för att fylla i ofullkomlighet, eftersom den kommer att slipas i nästa steg. Försök också att jämna kroppen filler så mycket som möjligt, för att göra slipning enklare. Body fyllmedel kan användas för att täcka skruvhål, sprickor i glasfiber, fördjupningar och små hål..
3

Smooth ner Bondo med sandpapper när den har torkat Även om olika typer av organ fyllmedel torka i olika lång tid, är det oftast redo för slipning på en timme. Börja med den grövre sandpapper och slipa ytan tills den är ganska smidig. Växla till fint sandpapper för att jämna ut Bondo helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81455.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.