Hur man installerar en radio i en Subaru Baja

Med ett stort utbud av eftermarknaden stereoapparater som finns på marknaden, vars egenskaper ständigt uppdateras, vissa ägare vill uppgradera stereon i sina fordon. En ny stereo kan installeras i en Subaru Baja genom att först ta sektioner av instrumentbrädan och anpassa ledningsdragningen för installation. Saker du behöver
Skiftnyckel
stjärnskruvmejsel
Monteringssats (för Subaru Baja) katalog Wire anslutning adapter (för Subaru Baja)
Visa fler instruktioner

1

Koppla bilbatteriet. Lossa och ta bort den negativa kabeln med en skiftnyckel.
2

Ta bort plasten trim omger växelspaken med händerna. Ta bort de två skruvarna som håller ficka under den ljusare. Dra ut askkoppen och tryck på insidan släpper spaken för att ta bort den. Ta bort de två skruvarna dolda ovan. Poppa av plast panel radio trim. Ta loss cigarettändaren ledningar. Ta bort de fyra skruvarna på sidorna av mitten tornet konsolen. Ta bort skruvarna som håller radion. Dra radion ut ur höljet. Koppla loss ledaren och dra ut kabeln radioantenn.
3

Förbered huset radioanläggning. Skjut buren radioinstallationen medföljer den nya radion genom portalen i Radioinstallationssats. Skjut det ända till slutet är i nivå med frontplattan. Böj flikarna på sidan. att säkra det på plats. För in enheten i instrumentbrädan bostäder. Fäst den på plats. Se till att ledningarna kommer igenom installationen buren. Återmontera instrumentpanelen konsolen.
4

Anslut radion ledningar av lastbilen till en kabelanslutning adapter. Anslut den andra änden av förbindelsen adaptern till kabelstammen på baksidan av den nya radion. Fäst den svarta kabeln radioantenn till porten på baksidan av den nya radion.
5

in den anslutna radion i radioanläggning buren. Tryck in den tills den snäpper på plats. Återanslut terminal bilbatteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82236.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.