Hur man installerar en bilradio i en Nissan

Nissan erbjuder ett brett sortiment av fabriksmonterade stereo system för sin linje av bilar, lastbilar och stadsjeepar. Nissan ägare som väljer att byta sina fabriksmonterade däck för eftermarknaden stereo hittar du massor av alternativ för att passa nästan alla bilstereo önskemål. Du kan ansluta en eftermarknad stereo till fabriken stereo ledningar i Nissan med hjälp av ett kabelnät adapter. Faceplate adaptrar är också nödvändig för att ge korrekt passning mellan en eftermarknad stereo och Nissan stereo montering dockan. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort den negativa batterikabeln från den negativa posten Nissan batteri med 10 mm nyckel.
2

Bänd den lilla instrumentpanelen mellan fara och avfrostning byta från instrumentpanelen med kåpa borttagningsverktyget. Avlägsna skruven bakom panelen med en Phillips-skruvmejsel.
3

Bänd panelen mitten streck som omger stereon och klimatet kontrollknapparna bort från instrumentbrädan med kåpa borttagningsverktyget.
4

Koppla elektriska ledningar till avfrostning och växlar faror genom att dra i vajern bindemedel från baksidan av panelen.
5

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av fabriken stereo med en Phillips-skruvmejsel.
6

Dra stereo från instrumentbrädan. Koppla loss kablarna från baksidan av stereon.
7

Placera kabelnätet adaptern till vakanta stereo montering docka av Nissan. Mata ledningarna fabriken stereo igenom till framsidan av fronten adaptern. Anslut Nissan stereo ledningar till ett kabelnät adapter.
8

Anslut kablar till kabelnätet adaptern till baksidan av eftermarknaden stereo. Skjut eftermarknaden stereo i öppningen från fronten adaptern.
9

tillbaka de två skruvarna på vardera sidan av stereon fäste med en Phillips-skruvmejsel.
10 < p> Byt kåpa som omger stereon och klimatet kontrollknapparna. Anslut elektriska ledningar på baksidan av farlighet och tina switchar, och tryck i ytterkanten av panelen för att knäppa den på plats.
11

tillbaka skruven i instrumentbrädan mellan fara och avfrostning växlar med en Phillips-skruvmejsel. Byt den lilla instrumentpanelen som täcker skruven mellan de två växlar.
12

Placera den negativa batterikabeln klämma över den negativa posten på batteriet. Dra åt klämman till den ledande posten med 10 mm nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81080.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.