Hur man installerar en stereo i en VW Beetle

Många ägare av VW Beetle tar stora ansträngningar för att anpassa bilen och göra det till sitt eget. En av de första förändringarna många VW Beetle ägare gör är att uppgradera fabriken radio. Byta ut enheten fabriken huvudet ger bättre ljudkvalitet och fler funktioner än den ursprungliga enheten. Byta stereo i en VW Beetle är snabbt och enkelt med rätt verktyg och ca 30 minuter. Saker du behöver
VW radio borttagningsverktyg
VW Radiomonteringssats
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla bort negativa batterikabeln. Fäst kabeln så att den inte kan komma i kontakt med några metalldelar.
2

Skjut VW radio borttagning verktyg i skårorna på sidorna av stereon. Sätt press på utsidan av stereon samtidigt dra framåt. Lyssna efter ett klick när clipsen släpper och dra ut huvudenheten ur VW Beetle streck.
3

Montera ny stereo i VW Radiomonteringssats enligt tillverkarens anvisningar. Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga sele och VW antennadaptern till antennkabeln. Anslut adaptern kabelnät och antenn adapter i den nya stereon. Skjut stereon i instrumentpanelen, se till att inte krusa eller klämma ledningarna.
4

Byt ut negativa batterikabeln och slå på radion. Verifiera alla radioreglagen och högtalarna fungerar som de ska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80488.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.