Hur man tar bort en stereo Factory Bil

bilstereon frodas. Nya modeller av bilstereo släpps nästan varje månad, och det är ingen överraskning, är att många människor tillbringar en stor del av dagen i sin bil kör till jobbet eller springa ärenden. Oavsett om du bestämmer dig för att uppgradera din stereoanläggning eller har ett fordon med en trasig stereo, ta bort en stereo fabriken bil är relativt lätt. Saker du behöver
Skruvmejselsats
1/4-tums enhet socket och ratchet set
Visa fler instruktioner
1

Leta reda på skruvarna som håller streck plattan på plats. Därefter, använd lämplig skruvmejsel för att ta bort dem genom att vrida dem moturs tills de kommer ut ur hålen. Avlägsna streck plattan och ställ den åt sidan.
2

Ta stereo bultarna. Beroende på fordonets typ, kommer det att finnas antingen två eller fyra bultarna som håller stereon på plats. Leta bultarna och använd lämplig storlek hylsa och spärrskaft för att ta bort dem genom att vrida dem moturs. Skjut sedan stereo ur hålet tillräckligt långt för att se trådarna bakom det.
3

Håll handen bakom stereon och ta tag i antennen. Detta kommer att vara en svart kabel som är ca 1/4 tum i diameter. Läget kommer att variera beroende på varje fordon. Därefter, använd den andra handen för att hålla stereo och rycka i antennen för att koppla bort det.
4

Koppla från strömmen. Leta reda på kontakten till stereon. Pluggen har vanligtvis röda och gula sladdar till den. Ta tag i ena sidan av pluggen med ena handen och den andra sidan av kontakten med den andra handen. Sedan pressa dem och dra samtidigt.
5

Koppla högtalarkablarna. Det finns i allmänhet två högtalarkablar pluggar, fram och tillbaka, de kommer att se likadana ut. Dessa kommer att vara de enda två kvarvarande pluggar och måste kopplas bort för att ta bort stereon. För att göra detta, förstå varje sida av en plugg, och sedan pressa och dra samtidigt att koppla bort dem. Upprepa denna process med båda pluggarna. När alla pluggar är urkopplade, ta tag i stereo med händerna och dra ut den ur hålet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80536.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.