1991 Honda Accord Stereo Installationsinstruktioner

I 1991 års Honda Accord kom med en vanlig AM /FM kassett stereo. Senare under årtiondet, var Accord utrustad med en fabriksinstallerad CD-spelare. Ägare av 1991 Honda avtalen som vill uppgradera måste ta bort fabriken däck från Accord s streck. Detta kräver avlägsnande av instrumentbrädan paneler som omger enheten. För säkerhets skull se till att du kopplar den negativa batterikabeln från Hondas batteriet innan du kopplar fabriken stereo. Saker du behöver
10 millimeter skiftnyckel
kryssmejsel
8-millimeters uttag och förare
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från minuspolen av Honda, med 10-millimeters fast nyckel.
2

Anslut Honda stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern ledningsnätet leder till nya eftermarknaden stereo. Addera 3

Skjut ny stereo till stereo montering dockan lämnade vakant från den borttagna fabriken stereo. Ersätt de två 8 millimeter bultar.
4

tillbaka askkoppen fästet, och skruva i de tre skruvarna, två på toppen och en i ryggen, med Philips-skruvmejsel. Skjut i askkoppen.
5

Passa framsidan av mittkonsolen facket med botten av centrum instrumentpanelen. Skjut baksidan av mittkonsolen till fordonets golv. Sätt tillbaka de två skruvarna på båda sidor av golvet konsolen, med Philips-skruvmejsel.
6

Anslut den negativa batterikabeln till den negativa batterikabeln inlägget. Dra åt klämman på kabeln med 10-millimeters fast nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81047.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.